Πόπη Μαλλιωτάκη: Ξεσπά ο πρώην σύζυγός της – «Φαντασμένο πλάσμα που νομίζει ότι μπορεί να κάνει καριέρα στα 57 της»

Ο πρώτος σύζυγος της Πόπης Μαλλιωτάκη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε για την γνωστή τραγουδίστρια.

Ο Σάκης Γαλάνης τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha: «Θέλω να την καταγγείλω γιατί πριν μερικά χρόνια ανακάτεψε πράγματα που δεν ισχύουν, έβαλε ανθρώπους να με κυνηγάνε με τις τηλεοράσεις. Με ταλαιπώρησε για παραπάνω από έναν μήνα, είχα ανεβάσει ζάχαρο, είχα χάσει 15 κιλά, ήμουν έτοιμος να πεθάνω που λέει ο λόγος. Αυτή τη στιγμή κάνει το ίδιο με τον Λαζαρίδη, τον συγχωρεμένο μόνο και μόνο για να αποκτήσει δημοσιότητα.

Έχω πολλά να πω για την κα Μαλλιωτάκη και τη ζωή της. Πράγματα που δεν ξέρετε και αν τα ακούσετε θα φρικιάσετε. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μην ανακατέψει, να μη βάλει και μένα μέσα στο κόλπο της. Αν το κάνει αυτό θα φάει μηνύσεις. Είμαστε που είμαστε άρρωστοι πρέπει να πάμε και στον τάφο για να έχει εκείνη δημοσιότητα; Άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό με το ένα και το άλλο και έπρεπε να βγάλει κι άλλα πράγματα από τη ζωή της και να κατηγορήσει ανθρώπους. Αυτά που ξέρω εγώ για εκείνη, δεν τα ξέρει κανείς.

Είναι ένα φαντασμένο πλάσμα, νομίζει ότι τραγουδάει, ότι μπορεί να κάνει καριέρα στα 57 της. Γιατί 57 χρονών είναι. Ο πρώτος σύζυγός σου ξέρει για το ποια ήσουν και τι ήσουν. Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα, αν θέλει να κάνει δημοσιότητα να μάθει να τραγουδάει και να βγάλει επιτυχία».

Read More

And More