Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν θυμόμουν την Μελιτά στην μετάδοση της Eurovision – Προσπαθούσε να κάνει χιούμορ με το ζόρι»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και την ανακοίνωση της Μαρίας Κοζάκου ότι δεν θα βρίσκεται στα μετάδοση της Eurovision 2024 στην ΕΡΤ.

«Ήταν σωστή η απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision. Τώρα μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Καλό είναι η ΕΡΤ κάπου κάπου να ανανεώνει τα πρόσωπα που καλύπτουν την παρουσίαση του διαγωνισμού», σχολίασε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. 

«Η Κοζάκου λειτουργούσε περισσότερο ως δίδυμο με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Πέρσι που παρουσίασε μόνη της τον διαγωνισμό, υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια και τις τρεις βραδιές», συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Μάλιστα στην αναφορά του δημοσιογράφου ότι στην περσινή μετάδοση του διαγωνισμού δίπλα στην Μαρία Κοζάκου βρέθηκε και η Τζένη Μελιτά: «Δε θυμόμουν καν ότι ήταν μαζί και η Τζένη Μελιτά. Αυτό νομίζω λέει πολλά. Αυτό που ενοχλούσε ήταν ότι προσπαθούσε να κάνει με το ζόρι χιούμορ, πολύ με το ζόρι».

Όσο για ενδεχόμενη παρουσίαση του διαγωνισμού από τον Φώτη Σεργουλόπουλο;

«Δε θα ήθελα να δω για παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την Τζένη Μελιτά. Δεν ξετρελάθηκα μαζί της. Αν είναι να επιστρέψει κάποιος, ωραία ιδέα είναι να βάλουν ξανά τη Δάφνη Μπόκοτα». απάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην κάμερα του Mega.

 

Read More

And More