Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει αποφασίσει μόνη της ότι είναι θεματοφύλακας της πολιτικής ορθότητας»

Τη δική του άποψη για τη Μαίρη Συνατσάκη εξέφρασε το πρωί της Τρίτης 28/11 ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσου». 

Αφορμή για τα σχόλια του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στάθηκαν οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για ένα σχόλιο που είχαν κάνει στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόρη της. (δες εδώ τι είπε η παρουσιάστρια του Star)

«Η Μαίρη Συνατσάκη έχει υπάρξει παρουσιάστρια αλλά τώρα πια είναι influencer. Όταν κάποιος κάνει ένα άκομψο αστείο – αστείο κατά την άποψη αυτού που το κάνει – για το παιδί σου, καταλαβαίνω ότι είναι ό,τι ιερότερο υπάρχει. Εγώ την παραδέχομαι τη Ζήνα Κουτσελίνη που το θυμήθηκε ακριβώς τη στιγμή που έχουμε τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όλοι έχουμε κάνει και έχουμε πει στο παρελθόν πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε και θα θέλαμε, αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να μην είχαν υπάρξει», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.

«Ζητάμε και συγγνώμη για πράγματα που έχουμε πει και κάνει κατά καιρούς. Είναι σημαντικό αυτό. Εμένα αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται – και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους – ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί «θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας» υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα σχόλια, γιατί κανείς δεν είναι άγιος και, όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή», κατέληξε στο σχόλιό του για τη Μαίρη Συνατσάκη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Read More

And More