Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Να κράζουν τη μητέρα σου που έχει ξεψυχήσει στα χέρια σου, δεν το ανέχεσαι αυτό»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση Γεωργούλη, αλλά και στην συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σοκαρίστηκα με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, είναι ένα πρόσωπο που με είχε προβληματίσει. Δεν μου αρέσει ένας ευρωβουλευτής να κατεβαίνει στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε ένα show ή σε μια θεατρική παράσταση», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Και συνέχισε:  «Δεν μου άρεσε ποτέ η Μαρία Κοζάκου στην Eurovision. Και η Τζένη Μελιτά, δεν ξέρω, δεν νομίζω. Τα πρόσωπα που κάνουν τη μετάδοση, πρέπει να αγαπάνε τη Eurovision. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει η Ιωάννα Μαλέσκου στην τηλεόραση. Η Ελίνα Παπίλα δεν δέχτηκε τον πόλεμο που έφαγε η Ιωάννα».

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε για τα άσχημα σχόλια που έχει δεχτεί: «Το πιο ενοχλητικό είναι να σου κράξουν αγαπημένα σου πρόσωπα. Το να σου κράξουν τη μητέρα σου, όταν η μαμά σου έχει ξεψυχήσει στα χέρια σου ενάμιση χρόνο πριν, δεν το ανέχεσαι αυτό».

Read More

And More