Ποσειδώνας Γιαννόπουλος – Σίσσυ Καλλίνη: Έντονη αντιπαράθεση στον αέρα – «Δεν θα ολοκληρώσεις»

Την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, σχολίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης 3/3 στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it. Τα «αίματα» άναψαν, όμως, ανάμεσα στη Σίσσυ Καλλίνη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, με την πρώτη να ζητά υποστήριξη από την παρουσιάστρια.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν η Σίσσυ Καλλίνη αναφέρθηκε και στην ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα Harrods, επισημαίνοντας ότι δεν είναι ένα αλλά πολλά τα ατοπήματα του Έλληνα τενίστα. Τότε, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του.

«Δεν είχε άδικο εκεί, επειδή κάνεις ένα best off και βάζεις όπισθεν. Δε θα μιλούσα σε αυτό. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει, τότε δέχτηκε μία αναίτια επίθεση» ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με τη Σίσσυ Καλλίνη να απαντά: «Μην αλλάξουμε το θέμα όμως. Είναι πολλές οι επικοινωνιακές αστοχίες».

Ποσειδώνας: Όταν ξεκινάς κάτι, να περιμένεις την αντίδραση!

Σίσσυ: Μα δεν ολοκλήρωσα!

Ποσειδώνας: Δεν θα ολοκληρώσεις!

Σίσσυ: Ωραία, ευχαριστώ!

Ποσειδώνας: Όταν θες να δικάσεις κάποιον και πας 25 θέματα πιο πίσω, θα σου απαντήσω εγώ για το πρώτο θέμα. Θα δεις ότι τελικά θα καταλήξουμε να συμφωνούμε. Είπες για την αλυσίδα καταστημάτων, το να μπαίνουμε στη λογική ότι η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα και για μένα είναι ξεχασμένο. Μετά από αυτό, όντως έκανε ατοπήματα με κορυφαίο αυτό εδώ. Μην δικάζουμε όμως τους ανθρώπους συνολικά.

Σίσσυ: Επειδή μου έχεις ξαναπεί ότι δικάζω, δεν δικάζω κανέναν. Λέω επικοινωνιακά έχει πέσει σε ατοπήματα… Να ολοκληρώσω παρακαλώ. Είναι σαν να μη γνωρίζει κανείς την ελληνική πραγματικότητα. Είναι αθλητής με εκατομμύρια φόλοουερς, που οφείλει να πει ή να μην πει τίποτα. Στην άλλη άκρη του πλανήτη σκοτώνονται παιδιά. Ιωάννα, υπερασπίσου με σε παρακαλώ.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονους τόνους, με τον Χάρη Γιακουμάτο να παίρνει τον λόγο.

Read More

And More