Power of love spoiler: Αυτοί είναι οι νικητές του μεγάλου τελικού!

Σε λίγες ώρες από τώρα θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Power of Love! Έπειτα από έξι μήνες γεμάτους έρωτες, σχέσεις,  κόντρες, τσακωμούς και διαφωνίες έφτασε η στιγμή που η Μαρία Μπακοδήμου θα ανακοινώσει τους μεγάλους νικητές του παιχνιδιού αγάπης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στον αποψινό τελικό έχουν περάσει οχτώ παίκτες, τέσσερις από το σπίτι των ανδρών και τέσσερις από το σπίτι των γυναικών. Όσον αφορά τους άνδρες στον τελικό πέρασαν ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Παύλος Τερζόπουλος, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς, ενώ από τις γυναίκες πέρασαν η Ρένια Τσακίρη, η Άννα Ελευθερίου και η Ζένια Σολδάτου και η Ρεγγίνα Γκαϊνά. Οι νικητές του Power of Love θα είναι δύο με τον έναν να προέρχεται από το σπίτι των ανδρών και τον άλλο από το σπίτι των γυναικών.

Τα spoiler βέβαια κάνουν για ακόμα μια φορά τον γύρο του διαδικτύου! Ο μεγάλος νικητής από το σπίτι των αγοριών θα είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος και από το σπίτι των κοριτσιών η Άννα Ελευθεριάδου, η οποία έχει κερδίσει και σχεδόν όλα τα εβδομαδιαία έπαθλα.

Σε λίγες ώρες η Μαρία Μπακοδήμου θα ανακοινώσει και επίσημα τα ονόματά τους.

Read More

And More