Πρεμιέρα απόψε για τον Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1! Αυτό είναι το πρόσωπο… έκπληξη της πρώτης εκπομπής;

Αν είσαι φαν Αντώνη Κανάκη, αν σου είχε λείψει όλο αυτό το καιρό κι αν δεν σου φτάνει να τον βλέπεις μόνο σε “Ράδιο Αρβύλα” έκδοση, έφτασε η στιγμή που περίμενες.

Απόψε κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας, η ολοκαίνουργια τηλεοπτική εκπομπή του. Μία εκπομπή η οποία μας έχει υποσχεθεί πως θα είναι μία εντελώς διαφορετική και ξεχωριστή εκπομπή, μία εκπομπή η οποία σαφέστατα και δεν θα θυμίζει “Ράδιο Αρβύλα” ή οτιδήποτε άλλο μας έχει παρουσιάσει στο παρελθόν ο Αντώνης.

Αν έχω καταλάβει σωστά, πρόκειται για μία εκπομπή η οποία έχει επιχειρηθεί να στηθεί πάνω σε μία νέα, τηλεοπτική φιλοσοφία και η οποία βρισκόταν στο μυαλό και στα σχέδια του “Mr. Αρβύλα”, εδώ και καιρό…

Μάλιστα, για την αποψινή του πρεμιέρα, μας είπε κάποια πράγματα χθες βράδυ και ο ίδιος ο Αντώνης. Βέβαια, η τοποθέτησή του ήταν κομματάκι… λακωνική, οφείλω να ομολογήσω. Τι μας είπε μεταξύ άλλων;

“…Θα είναι μία τελείως διαφορετική εκπομπή. Θα είναι ένα τελείως ελεύθερο πεδίο. Μην περιμένετε “Ράδιο Αρβύλα”. Αλλά θέλουμε να έρθετε, όσοι πιστοί… Θα είναι και τελείως διαφορετικά τα πράγματα από εκπομπή σε εκπομπή. Δεν θα δεις μια εκπομπή και θα πεις “α, κατάλαβα περί τίνος πρόκειται”. Αυτό που θα έχει αύριο, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα έχει την επόμενη εβδομάδα”, μας αποκάλυψε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και έσπευσε να προσθέσει:

“…Είναι μια εκπομπή που δεν ξέρω κατά πόσο ανήκει στην ελληνική τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά αποφάσισα να την ξεκινήσω… Θα είναι λίγο στην… κοσμάρα της, θα μιλάει για άλλα πράγματα, θα δείχνει άλλους ανθρώπους. Θέλω να είναι κάτι πάρα πολύ απλό, κάτι διαφορετικό και να είναι διαφορετικό από εκπομπή σε εκπομπή. Αύριο θα είναι κάποιες πολύ δυνατές ιστορίες, θα έρθουν φίλοι εδώ…

 

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η Νατάσα Μποφίλιου είναι το λαμπερό πρόσωπο που σήμερα το βράδυ θα κάνει ποδαρικό στην brand-new εκπομπή του Αντώνη Κανάκη.

Τουλάχιστον, μέχρι την στιγμή που γραφόντουσαν αυτές οι γραμμές, αυτά ήταν και τα δεδομένα. Η μαγική, αισθαντική Νατάσσα ,λοιπόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων – γιατί με τα τηλεοπτικά σχέδια του Αντώνη ποτέ δεν μπορείς με σιγουριά τι θα γίνει -, απόψε θα είναι η πρώτη που θα βρεθεί στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή και που θα του ευχηθεί “καλή επιτυχία”.

Read More

And More