Πρεμιέρα για το Dragons’ Den – Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στην έναρξη του σόου επενδύσεων

Πρεμιέρα για το Dragon’s Den, το πετυχημένο show επενδύσεων μέσα από τη συχνότητα του ANT1 με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το βράδυ της Παρασκευής 19/1 ο παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές, ενημερώνοντας για όσα θα παρακολουθήσουν στον δεύτερο κύκλο του Dragons’ Den.

«Πολλοί είπαν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη για ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Θεωρούσαν μάλιστα ότι στη χώρα μας δεν υπάρχουν καλές επιχειρηματικές ιδέες και ότι οι Έλληνες δεν παράγουν καινοτόμα προϊόντα. Ήδη από την πρώτη σεζόν το ελληνικό Dragons’ Den και η ελληνική επιχειρηματικότητα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Φέτος οι διαπραγματεύσεις μεταξύ έμπειρων επενδυτών και φιλόδοξων επιχειρηματιών είναι ακόμα πιο σκληρές και οι dragons ακόμα πιο απρόβλεπτοι. Το Dragons’ Den είναι και πάλι εδώ! Οι καρέκλες εξακολουθούν να είναι 5, όμως φέτος οι dragons είναι 6 και θα εναλλάσσονται», είπε ο Σάκης Τανιμανίδη.

Φέτος, οι καρέκλες του «Dragons’ Den» εξακολουθούν να είναι 5, όμως, οι Dragons θα είναι 6 και θα εναλλάσσονται ανάλογα με το pitch. Την oμάδα των Dragons αποτελούν ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech επενδυτής, ο Demetrios Mallios – Ιδρυτής του Ομίλου Aeon, ο Τάσος Οικονόμου – Επενδυτής, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια και Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή – Ιδρύτρια και Πρόεδρος της Rodial Group.

Στη 2η σεζόν του «Dragons’ Den» θα δούμε ακόμα περισσότερες στιγμές συγκίνησης και πηγαίου γέλιου, αλλά και πολλές διαφωνίες μεταξύ των επενδυτών, καθώς είναι όλοι τους πιο δυναμικοί, πιο επιθετικοί, πιο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα για να πάρουν αυτό που θέλουν, επενδύοντας στην ελληνική επιχειρηματικότητα και τις καινοτόμες ιδέες.

Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’ Den» έρχεται για 2η σεζόν από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Read More

And More