Πρεμιέρα για το Happy Day: Όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πρεμιέρα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα  του Happy Day το πρωί της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου. Για ένατη σεζόν η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό ένα τέταρτο νωρίτερα, μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που όλοι περάσαμε και υποδέχτηκε την ομάδα της, Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι για ακόμα μία χρονιά εδώ να σας καλημερίσω και να γίνουμε παρέα. Αν σκεφτείς ότι είναι εννιά σεζόν είναι πολλές, έχω γεννήσει δύο παιδιά, έχω κάνει μία μεγάλη διαδρομή, έχουμε χτίσει μία πολύ ωραία σχέση. Αυτό που μου λέτε όταν σας συναντώ “φτιάξτε το καφεδάκι σας” και πάτε και το φτιάχνετε, θέλω να σας πω ότι με χαροποιεί πολύ. Φέτος είχα την χαρά να πάω στην Αμορφό και την Ίο και δεν ξέρετε τι σουξέ έχουμε εκεί. Ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι. Εύχομαι να είστε καλά και υγιείς. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε να αντιμετωπίσετε υλικές ζημιές, αλλά μέσα από αυτό το βήμα θα σας βοηθήσουμε όπως μπορούμε» ήταν τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Σαν αυτή την παρέα δεν υπάρχει! Έχουμε μια εκπομπή σήμερα… Πετάμε θέματα που λέμε» είπε εν συνεχεία η παρουσιάστρια, αφού καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Read More

And More