Πρεμιέρα με γενέθλια on air για την Σίσσυ Χρηστίδου! Η εμφάνιση του αδερφού της, η τούρτα-έκπληξη και η συγκίνηση! (video)

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε με το «Έλα, Χαμογέλα» στο Open!  Το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια και η παρέα της είπαν την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν, με ανεβασμένη διάθεση και πολύ κέφι. Για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου θα έχει στο πλευρό της τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη.

Στην έναρξη της εκπομπής, οι συνεργάτες της τής ευχήθηκαν “χρόνια πολλά” και δεν σταμάτησαν τα πειράγματα για την ηλικία της. Αμέσως μετά, ακούστηκε ένα τραγούδι που έγραψε ο Zanis Knock Out ειδικά για τα γενέθλια της Σίσσυς, η οποία στη συνέχεια δέχτηκε δύο ανθοδέσμες από το κανάλι και την ομάδα της.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί! Ένα αφιερωματικό βίντεο για την κοκκινομάλλα παρουσιάστρια προβλήθηκε στον αέρα, ενώ ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλατό ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης, κρατώντας μια τούρτα – υπερπαραγωγή που έφτιαξε ειδικά για εκείνη.

Στο τέλος, οι γονείς της Σίσσυς Χρηστίδου βγήκαν ζωντανά μέσω Skype στο “Έλα, Χαμογέλα” και έδωσαν τις πιο θερμές ευχές στην κόρη τους, κάνοντάς την να συγκινηθεί αρκετά, καθώς δεν γνώριζε τίποτα.

Read More

And More