Πρόδρομος Καθηνιώτης: Μας συστήνει την θετή του κόρη που παίζει στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το Big Brother, αποφάσισε να επιστρέψει στο τραγούδι μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Το κομμάτι «Επιτρέπεται» ήταν εκείνο που τον έκανε να μπει ξανά σε στούντιο ηχογράφησης και μάλιστα στο βίντεο κλιπ του πρωταγωνιστεί η θετή του κόρη.

«Τα κορίτσια τα ξέρω 10 χρόνια, τα είδα από την αρχή σαν δικά μου παιδιά. Συζητήσαμε μαζί για να παίξει μία από τις δύο στο video clip, λέω: το μοντέλο το έχουμε στο σπίτι μας, γιατί να πάρουμε κάποια άλλη;» αποκάλυψε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η πανέμορφη Γκαλένα είπε με τη σειρά της στην εκπομπή του Alpha: «Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον έχω σαν δεύτερό μου μπαμπά κι εγώ για να του ανταποδώσω την αγάπη, έδωσα το όνομά του στον γιο μου. Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης είναι κομμάτι της ζωής μας και τον συμβουλεύομαι σε όλα».

Μάλιστα, η θετή κόρη του τραγουδιστή αποκάλυψε πως παραλίγο να τη δούμε στο Survivor αφού είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι για λόγους που όπως λέει δεν γνωρίζει.

Read More

And More