Πρόδρομος Καθηνιώτης: «Το κεφάλαιο με τα εγγόνια μου είναι ένα παράλληλο σύμπαν»

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Σαράντη Μαριεττή για τη ζωή του στην Σκόπελο, αλλά και την επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο ελληνικό ριάλιτι, Big Brother.

Μιλώντας για την οικογενειακή του κατάσταση, ο Πρόδρομος ανέφερε πως έχει δύο εγγόνια: «Έχουμε τον Πρόδρομο και την Αλεξάνδρα, αυτό το κεφάλαιο είναι ένα παράλληλο σύμπαν. Από τη φάση ότι παντρεύομαι και ξαφνικά είμαι με τη γυναίκα μου και έχουμε και εγγόνα, μας γέμισε τόσο πολύ ευτυχία», είπε ο Πρόδρομος.

Όσο για τους χωρισμούς με τη σύζυγό του πριν από τον γάμο τους: «Γνωριστήκαμε το 1992 στη Σκόπελο όταν ήμουν DJ. Μετά χωρίσαμε και ξαναβρεθήκαμε μετά από πολλά χρόνια. Μου λέει: “Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια” και της λέω: “Εγώ οικογένεια δεν θέλω ακόμα”. Ξαναχωρίσαμε. Δεν είχαμε επαφές όμως καθόλου.  Μετά από χρόνια χωρίσαμε από τις σχέσεις μας και βρεθήκαμε στο μαγαζί μου», παραδέχτηκε στην κάμερα του Mega.

Όσο για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Τσάκα με τον οποίο έφτασαν μαζί στον τελικό του Big Brother: «Έχω πολλά χρόνια να τον δω, δεν έγινε ποτέ αυτή η κουμπαριά γιατί εγώ μετά έφυγα και ο Γιώργος είχε κάποια προβλήματα με την οικογένειά του», απάντησε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Read More

And More