Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της Έλενας Τσαβαλιά – Δες για ποιον πρόκειται!

Σε έναν διαφορετικό ρόλο αναμένεται θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής την Έλενα Τσαβαλιά, καθώς ανέλαβε δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Η ηθοποιός, από σήμερα στις 13:00 που έκανε πρεμιέρα και καθημερινά, θα παρουσιάζει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Μεσημεριάτικα» στο Open Beyond. Η εκπομπή στηρίζεται σε ιδέα του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη και δεν θα περιλαμβάνει δημοσιογραφικό πάνελ, αλλά μόνο έναν επώνυμο καλεσμένο με τον οποίο η Έλενα, μέσα από διάφορα ρεπορτάζ, θα σχολιάζει την επικαιρότητα. Θα έχει χρηστικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, θα είναι γεμάτη προτάσεις ομορφιάς, ιδέες για το σπίτι, θέματα υγείας, αλλά και στήλη μαγειρικής.

Στην έναρξη της πρώτης εκπομπής, αφού καλησπέρα τους τηλεθεατές, η ίδια ευχαρίστησε προσωπικά τους ανθρώπους που επιμελούνται την εξωτερική της εμφάνιση με αγάπη. Αυτοί, λοιπόν, δεν είναι άλλοι από την στυλίστριά της Άννα Ζιαζιά, την make up artist Βάσω Νακοπούλου και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, τον hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση. Ο επί δεκαεφτά χρόνια συνεργάτης της Ελένη Μενεγάκη, μετά την λήξη της συνεργασίας τους που ξάφνιασε τους πάντες, “μετακόμισε” στο αντίπαλο… στρατόπεδο, καθώς η εκπομπή «Μεσημεριάτικα» προβάλλεται για μια ώρα απέναντι από την “Ελένη“.

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης φαίνεται πώς δίνει για ακόμα μια φορά τον καλύτερό του εαυτό στη νέα του αυτή συνεργασία, αφού από τότε που ξεκίνησε να χτενίζει την ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια, το hairlook της δείχνει διαφορετικό και πολύ εντυπωσιακό.

Read More

And More