Πρώην συνεργάτης του 37χρονου κατηγορούμενου ηθοποιού για βιασμό δηλώνει: “Είχε μια θλίψη στα μάτια του, κάτι κουβαλούσε”

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη με την κατηγορία για βιασμό κατά συρροή, ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό. Ο ίδιος φαίνεται στη περίπτωση να ήταν θύμα ενώ στη δεύτερη – για την οποία έχει καταγγελθεί – να ήταν ο θύτης.

Όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του, ο γνωστός ηθοποιός απολύθηκε από την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε.

Ο Αλέξης Μίχας σήμερα στο Πρωινό, όπως είπε, συνομίλησε με άνθρωπο που είχε συνεργαστεί μαζί του και ανέφερε ότι ήταν πάντα τυπικός στη δουλειά του, ευγενικός, απλός, όμως πολύ κλειστός. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο 37χρονος κατηγορούμενος είχε συνεχώς μια μελαγχολία μαζί του, δεν μιλούσε για προσωπικά θέματα και διακρινόταν μια θλίψη στα μάτια του σαν κάτι να κουβαλούσε.

Δες το βίντεο:

Στο μεταξύ, στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο δικηγόρος του 37χρονου, κ. Μανώλης Ροδουσάκης

«Μέχρι αυτήν την ώρα, δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου νομικά και θεσμικά, κάποια άλλη καταγγελία. Δεν έχω τέτοια ενημέρωση. Στα πλαίσια της παρούσας εγκλήσεως που υπέβαλλε ο κύριος που δείξατε πριν λίγο στην εκπομπή σας, έχει διαταχτεί προκαταρκτική εξέταση.

Ο εντολέας μου ήξερε αυτόν τον άνθρωπο. Γνωρίζονταν, βεβαίως. Το σίγουρο είναι ότι υπήρξε επαφή μεταξύ τους, επαφή μεταξύ δύο ενηλίκων ανθρώπων και μία απολύτως ελεύθερη επαφή.

Εγώ θεωρώ ότι αυτή η καταγγελία έχει γίνει στα πλαίσια μίας προσπάθειας σύνδεσης των δύο ξεχωριστών δικογραφιών. Είναι σαφές από το πνεύμα της μήνυσης, και από τον τρόπο που είναι δομημένο το κείμενο, ότι γίνεται αυτή η προσπάθεια.

Ο ισχυρισμός είναι ψευδής. Εικασία δε μπορώ να κάνω και δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More