«Το Πρωινό»: Λίγο πριν το φινάλε, αλλάζουν τα δεδομένα…

«Το Πρωινό»: Λίγο πριν το φινάλε, αλλάζουν τα δεδομένα… | tlife.gr

Κι ,όμως, λίγο πριν το φινάλε, αλλάζουν τα δεδομένα για το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, όχι οι τίτλοι του τέλους για την καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης, δεν θα πέσουν με τον… κλασικό τρόπο. Τι εννοώ μ ΄αυτό;

Ότι μετά από πολλά, πολλά χρόνια, το «Πρωινό» δεν θα μας ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» από την Κυλλήνη, μιας και πάρθηκε η απόφαση η εκπομπή να μην πάει… διακοπές, πριν το «αντίο».

Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά ζήτησε για προσωπικούς λόγους από το κανάλι, αυτή τη φορά να μην βγουν εκτός, για να κλείσει η «αυλαία». Ως γνωστόν κάθε χρόνο τον Ιούνιο το «Πρωινό» σήκωνε άγκυρα και έβγαινε εκτός πλατό για τουλάχιστον μία εβδομάδα, κάτι το οποίο δεν θα γίνει, μιας και η επιθυμία της παρουσιάστριας εισακούστηκε.

Τώρα ,λοιπόν, το «Πρωινό» θα κάτσει… ήσυχα και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μου, ενδέχεται να κάνει μόνο μία ή δύο καλοκαιρινές βουτιές, μιας και στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα, η Φαίη και η ομάδα της να πάνε παραλία, για τις δύο τελευταίες εκπομπές της σεζόν.

 

READ more