“Το Πρωινό”: Λίγο πριν το φινάλε, αλλάζουν τα δεδομένα…

Κι ,όμως, λίγο πριν το φινάλε, αλλάζουν τα δεδομένα για το “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, όχι οι τίτλοι του τέλους για την καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης, δεν θα πέσουν με τον… κλασικό τρόπο. Τι εννοώ μ ΄αυτό;

Ότι μετά από πολλά, πολλά χρόνια, το “Πρωινό” δεν θα μας ευχηθεί “καλό καλοκαίρι” από την Κυλλήνη, μιας και πάρθηκε η απόφαση η εκπομπή να μην πάει… διακοπές, πριν το “αντίο”.

Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά ζήτησε για προσωπικούς λόγους από το κανάλι, αυτή τη φορά να μην βγουν εκτός, για να κλείσει η “αυλαία”. Ως γνωστόν κάθε χρόνο τον Ιούνιο το “Πρωινό” σήκωνε άγκυρα και έβγαινε εκτός πλατό για τουλάχιστον μία εβδομάδα, κάτι το οποίο δεν θα γίνει, μιας και η επιθυμία της παρουσιάστριας εισακούστηκε.

Τώρα ,λοιπόν, το “Πρωινό” θα κάτσει… ήσυχα και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μου, ενδέχεται να κάνει μόνο μία ή δύο καλοκαιρινές βουτιές, μιας και στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα, η Φαίη και η ομάδα της να πάνε παραλία, για τις δύο τελευταίες εκπομπές της σεζόν.

 

Read More

And More