Πρωταγωνιστής της σειράς “Άγριες Μέλισσες” αποκαλύπτει: “Σε πρεμιέρα πήρα ολόκληρη την παρμεζάνα του μπουφέ” (video)

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Καρακάση και ο Γιώργος Σουξές. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί συζήτησαν μαζί με την παρουσιάστρια για τις εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ εκείνος αναφέρθηκε και στα κιλά που έχασε. Μάλιστα, ο Γιώργος Σουξές δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε μια πρεμιέρα είχε πάρει μαζί του από τον μπουφέ ολόκληρη την παρμεζάνα.

“Έχασα 36 με 37 κιλά. Και τώρα, για κανένα, μήνα ό,τι έβρισκα μπροστά μου το έτρωγα. Με καλέσανε σε μια πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο, είχαν κι έναν μπουφέ μετά την παράσταση. Ήταν και η Καρακάση εκεί… Και στη γωνία του μπουφέ είχαν ένα κομμάτι παρμεζάνας μαζί με ένα μαχαιράκι για να μπορείς να κόβεις. Η παρμεζάνα μου έλεγε “πάρε με, πάρε με” κι έτσι εγώ απλώνω μία πετσέτα και την παίρνω όλη για το σπίτι. Με κοίταζε ο σερβιτόρος αλλά τον κοίταζα κι εγώ”.

Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, μετά το σοκ, πήγε στο ψυγείο της κουζίνας του “Πρωινού” και πήρε όλα τα σακουλάκια με την παρμεζάνα που βρήκε προκειμένου να τα δώσει στον ηθοποιό.

Δες το βίντεο:

Read More

And More