Στο T-live

Ψευτογιατρός: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον φυσιοθεραπευτή και νεαρή ασθενή που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Φωτογραφία ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, με πρωταγωνιστή τον καταγγελλόμενο ψευτογιατρό και μία νεαρή ασθενή που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού, στο στιγμιότυπο βλέπουμε τη δράση του κατηγορούμενου ψευτογιατρού, ο οποίος πουλούσε ελπίδες ίασης σε μία οικογένεια για την κόρη τους, κάνοντάς της τη θεραπεία με ενέσεις βλαστοκυττάρων.

Κανένας δεν γνωρίζει τι περιείχε η ένεση που έκανε ο 66χρονος στην κόρη τους. Η φωτογραφία ντοκουμέντο πιθανότατα να προσκομιστεί στο δικαστήριο που θα γίνει τους επόμενους μήνες.

Τι λέει η μητέρα ενός θύματος του ψευτογιατρού
 
 

«Μας επισκέφθηκε σαν γιατρός νευρολόγος. Είπε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση η κόρη μου κι ότι θα γίνει σίγουρα καλά. Έπρεπε, όμως, να πάει στη Γερμανία να κάνει κάποιες ειδικές εξετάσεις. Πράγματι πήγε στη Γερμανία, σε κάποιο κέντρο που μας σύστησε αυτός. Πήγαμε εκεί, έκανε την εξέταση, της είπαν για κάποια αγωγή, η οποία θα έπρεπε να περιείχε κάποια πεπτίδια. Και στη συνέχεια, θα έκανε βλαστοκύτταρα και πολύ σύντομα θα ήταν τελείως καλά» είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη η μητέρα της κοπέλας που έπεσε θύμα του κατηγορούμενου ψευτρογιατρού.

Read More

And More