«Ψυχοκόρες»: Τι θα δούμε στα δύο νέα καθηλωτικά επεισόδια της σειράς

Η νέα μεγάλη παραγωγή εποχής «Ψυχοκόρες» έκανε πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο www.antennaplus.gr με δύο καθηλωτικά επεισόδια και ένα κορυφαίο cast που απογειώνει την πρωτότυπη ιστορία της σειράς. Βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, οι «Ψυχοκόρες» θίγουν, για πρώτη φορά στην ελληνική μυθοπλασία, τον απαγορευμένο πλέον θεσμό των ψυχοκορών.

Στα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, τα οποία κυκλοφόρησαν την 1η Σεπτεμβρίου και είναι διαθέσιμα on demand για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, η Μαρίκα, Βασιλική, Φρόσω και Δεσποινιώ Πολύζου αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να κατέβουν ως ψυχοκόρες στην πρωτεύουσα, υπό τον όρο να πάνε όλες μαζί στο ίδιο σπίτι. Όμως, η μοίρα έχει αλλά σχέδια και τα τέσσερα κορίτσια καταλήγουν βίαια σε διαφορετικά σπίτια.

 

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Επεισόδιο 3 – «Οι μάσκες πέφτουν»

Η Μαρίκα και η Δεσποινιώ μαθαίνουν το πρωτόκολλο του νοικοκυριού από την Αρχοντούλα, την οικονόμο, και την παλιά ψυχοκόρη, Όλγα. Σύντομα, η Μαρίκα βλέπει τη σκληρή πλευρά της Νέλλας, που γίνεται σαδιστική όταν η απόπειρα της Μαρίκας να μάθει νέα για τις αδερφές της αποτυγχάνει. Η Μάγια βάζει προσωπικό στοίχημα τη μόρφωση της Βασιλικής, καθώς αυτό φαίνεται να της ανοίγει την πόρτα της πολιτικής ως εκπρόσωπο του γυναικείου κινήματος, με τον σύζυγό της Παύλο να είναι καυστικά επικριτικός, τόσο απέναντι στη Μάγια όσο και στη Βασιλική. Η Φρόσω, μετά και την ευλογία του παπά, δέχεται την επίσκεψη του Νάτση στο δωμάτιό της…

Επεισόδιο 4 – «Επιβίωση»

Μετά την προδοσία της Όλγας, η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα. Ο Κοσμάς Κοτρώτσης  γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς και η σύζυγός του θορυβείται. Η Φρόσω προσπαθεί να γιατρέψει το τραυματισμένο της σώμα και να συνέλθει από τη συνειδητοποίηση ότι όλα γίνονται εν γνώσει της Ευανθίας. Οι επισκέψεις του Νάτση στο δωμάτιό της συνεχίζονται. Η Βασιλική, με απόφαση της Μάγιας, ξεκινά μαθήματα για να γίνει το πρόσωπο της Νέας Γυναίκας, προκαλώντας την οργή του Παύλου. Ο γιος του Παύλου και της Μάγιας, Ερμής, καταλαβαίνει το μυστικό της Βασιλικής.

Ψυχοκόρες (αλφαβητικά)

Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά)

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Μανώλης Μαυροματάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά

Σενάριο

Πέννυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης

Σκηνοθεσία

Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Σκηνογράφος

Χρύσα Δαπόντε

Διεύθυνση Φωτογραφίας

Γιάννης Φώτου, Βασίλης Κλωτσοτήρας

Μοντάζ

Στέλλα Φιλιπποπούλου, Σταύρος Σπανός

Μουσική

Σταμάτης Σταματάκης

Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Φρόσω Ράλλη

Παραγωγοί

Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη, Γιάννης Εξηντάρης

Παραγωγή/ Εκτέλεση παραγωγής

Feelgood Productions

 

Read More

And More