Ψυχοκόρες: Το TLIFE στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+

Το βράδυ της Τετάρτης 20/9 πραγματοποιήθηκε στο Cine Πολεμικό Μουσείο η παρουσίαση της νέας σειράς του ANT1+ «Ψυχοκόρες».

Οι «Ψυχοκόρες» είναι μια δραματική σειρά εποχής που απαρτίζεται από ένα εξαιρετικό καστ Ελλήνων ηθοποιών, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, με ιστορίες που θα καθηλώσουν το κοινό.

Οι «Ψυχοκόρες» είναι μια σειρά βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, φέρνοντας στο φως τον θεσμό-πληγή των ψυχοκορών. Είναι η πρώτη απόπειρα της ελληνικής μυθοπλασίας να θίξει τον απαγορευμένο πλέον θεσμό των ψυχοκορών, μια άγνωστη συνθήκη υποτίμησης της θηλυκής υπόστασης που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δυο ολόκληρες γενιές.

Έναν θεσμό που λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας, υποδουλώνοντας μικρά κορίτσια που λαχταρούσαν να αποδράσουν από την ανελέητη φτώχια της επαρχίας για να βρεθούν, τελικά, σε μια χρυσή φυλακή όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή

Στη χθεσινή παρουσίαση της νέας σειράς του ANT1+ έδωσαν το παρών οι πρωταγωνιστές της σειράς αλλά και στελέχη του ομίλου ΑΝΤ1 και το TLIFE καταγράφοντας τα παρακάτω στιγμιότυπα.

Γιούλικα Σκαφιδά

Μαρίνα Ασλάνογλου

Δήμητρα Ματσούκα

Αλεξανδρος Βάρθης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Νίκος Ορφανός

Μαριάννα Κιμούλη

Χρήστος Μαλάκης-Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Μίνα Χειμώνα

Νεκταρία Γιαννουδάκη

Άννα Λουιζίδη

Μαργαρίτα Αλεξιάδη

Μένια Βουλιώτη

Μιχαήλ Χαραλαμπίδης-Πέννυ Φυλακτάκη-Βαγγέλης Νάση

Φρόσω Ράλλη-Ειρήνη Σουγανίδου

Γιώργος Ζιάκας-Αλεξάνδρα Όσπιτση

Άννα Λουιζίδη-Μαριάννα Κιμούλη-Μαργαρίτα Αλεξιάδη-Μένια Βουλιώτη

 

Τζώρτζης Ποφάντης, διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More