Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: Σήμερα η κηδεία του σμηναγού, Στάθη Τσιτλακίδη – Όλο το χωριό στο τελευταίο «αντίο»

Η Ελλάδα αποχαιρετά και τον σμηναγό και χειριστή του μοιραίου Φάντομ, Στάθη Τσιτλακίδη.

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας με την πτώση του μοιραίου Φάντομ νότια της Ανδραβίδας, θα γραφτεί στο «τελευταίο αντίο» του σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη. Στην κηδεία και του έτερου πιλότου του μοιραίου F-4 Φάντομ που κατέπεσε τη Δευτέρα 31/1 στην Ανδραβίδα, του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, θα παρευρεθεί την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η οικογένεια αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να δώσει μπομπονιέρες, κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα. Ο άτυχος πιλότος δεν πρόλαβε να προχωρήσει τη ζωή του, να παντρευτεί την αγαπημένη του, και να κάνουν οικογένεια.

Στην κηδεία θα δώσει επίσης το παρών η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η οικογένεια του άτυχου πιλότου έχει κλειστεί ιδιαίτερα στον εαυτό της, καθώς το πένθος είναι βαρύ. Υπενθυμίζεται πως για την οικογένεια είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς ο θάνατος του 31χρονου σμηναγού διαπιστώθηκε μέσα από ενδείξεις και ευρήματα. Το κύριο μέρος της ατράκτου δεν έχει ακόμη ανασυρθεί.

Read More

And More