Πυρ και μανία η Γραμμέλη με τη Σαλαγκούδη: “Είναι μια μεγάλη κοροϊδία” – Η ατάκα καρφί της Παπαγεωργίου

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν μέσα από το Pop Up τον έντονο αντίλογο που συνέβη χθες στο Πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη. (Δες εδώ τι ακριβώς έγινε)

Αφού παρακολούθησαν το απόσπασμα, η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής για όλα όσα άκουσε και αντίκρισε από την Ανθή Σαλαγκούδη: “Εγώ δεν κρατάω ίσες αποστάσεις, ο Γιώργος (Λιάγκας) είναι εξαιρετικός, τον αγαπώ και τον τιμώ. Όλο αυτό που είδαμε ήταν μια τεράστια κοροϊδία, γιατί το βίντεο ξεκίνησε με άλλα επιχειρήματα, δηλαδή είδαμε την Ανθή να λέει για το ρεπορτάζ του Πρωινού με τη μητέρα της που βοηθούσε την κόρη της, και στην πορεία η Ανθή έκλεισε τη συζήτηση, όπου φέρθηκε για μένα αγενώς στην Φαίη Σκορδά σαν καλεσμένη, λέγοντας ότι η μητέρα της δεν είναι Πρόεδρος. Μα το πρόβλημά μας είναι αν η μαμά της είναι Πρόεδρος; Αρνείται κάτι που είναι παράλογο. Δεν μπορεί να βγαίνει δημοφιλέστερη, ενώ δεν είναι καλή αγωνιστικά.

Η Φαίη (Σκορδά) θα μπορούσε να πει το περιεχόμενο της συνομιλίας αλλά δεν το είπε και πολύ καλά έκανε. Πάει σε μια εκπομπή καλεσμένη και τους λέει ότι βγάζουν ψευδή ρεπορτάζ! Για να καταλήξουμε στο τέλος ότι η μαμά της είναι πρόεδρος σε Σωματείο. Ο πατέρας της δεν είπε ότι η μητέρα της έκανε κάποιες κλήσεις; Και εγώ θα το έκανα. Ποιος το προκάλεσε το αμήχανο σκηνικό; Ποιος το προκάλεσε; Πήγε και τους είπε το θέμα της μαμάς της! Αυτό που έγινε δεν ήταν κάποιο λάθος της Ανθής, είναι πολύ αξιοπρεπής. Ας μπορούσαν και οι άλλοι να έχουν αυτό το ρεύμα” τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος.

 

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν κλείσει οριστικά το θέμα Σαλαγκούδη – Σκορδά, πέταξε το δικό της “καρφί”: “Με τις τόσες πολλές συνεντεύξεις σου ξεφεύγει κάποια στιγμή. Τη χάνεις την υπομονή σου, κάθε μέρα δυο δυο εκπομπές. Μετά το πολλή μίλα μίλα, μετά πας κατευθείαν στο ψητό. Ίσως η επίθεση να είναι η άμυνά της… Καμιά φορά σε πνίγει το άδικο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Δεν θα το βρεις ποτέ Ανθή μου… Άστο πίσω σου και πάμε παρακάτω…”.

Read More

And More