Πύργος: Έτσι ξεκίνησε η επίθεση των αγνώστων στον αγνοούμενο Θύμιο – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι νεαροί επιτέθηκαν με βεγγαλικά στο σπίτι του 39χρονου αγνοούμενου Θύμιου παρουσίασε η εκπομπή Φως στο Τούνελ, όσο οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο βίντεο, φαίνεται η επίθεση που έγινε αργά το βράδυ της νύχτας στο σπίτι που ζούσε ο Θύμιος, λίγα λεπτά προτού βγει για να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στην εκπομπή, είναι το επεισόδιο που προηγήθηκε από την προσπάθεια του Θύμιου να τους απομακρύνει.

Μια προσπάθεια που από αρκετούς παρουσιάστηκε διαφορετικά, όταν και ξεκίνησαν οι φήμες για έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί κρατώντας αλυσοπρίονο στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας.

Ο Θύμιος αγνοείται εδώ και 10 ημέρες και οι κάτοικοι του Πύργου παρακολουθούν το θρίλερ με κομμένη την ανάσα.

Ο Γολγοθάς του 40χρονου Θύμιου ξεκίνησε το 2008.

Μετά από τροχαίο στην Τρίπολη με τη μηχανή που οδηγούσε, το πρόσωπό του παραμορφώθηκε. Έχασε τη δουλειά του, άλλαξε πόλη αφού όπως έλεγε δεν άντεχε να τον βλέπουν έτσι οι άνθρωποι που ήξερε και προσπαθούσε να τα φέρει βόλτα με ένα επίδομα 626 ευρώ που έπαιρνε κάθε δίμηνο.

Το 2011, μέσα από συνέντευξη σε τοπικό μέσο, ο ίδιος ζητούσε βοήθεια που όμως δεν ήρθε από πουθενά. «Θα ήθελα πιο πολύ να κοιτάξουνε να βρεθεί κάποιος γιατρός να με πάρει ένα τηλέφωνο να κανονίσουμε να πάει να με δει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Μόνος, κλεισμένος στον εαυτό του, με την ψυχολογία του διαλυμένη. Να αισθάνεται καθημερινά πως ο κόσμος του έχει καταρρεύσει, πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη κι πως όλοι όσοι τον πλησιάζουν θέλουν να του κάνουν κακό. Όπως οι νεαροί που είχαν φτάσει στο σημείο να ρίχνουν κροτίδες στο σπίτι που έμενε, επειδή το έβρισκαν αστείο.

Δικά του νέα δεν έχει πλέον ούτε η γυναίκα που του είχε παραχωρήσει το σπίτι της, τα τελευταία χρόνια για να μένει. Με δηλώσεις της, στην εφημερίδα «Πατρίς» είπε ότι κάποια στιγμή σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιο, αλλά δεν του έκανε έξωση επειδή σεβάστηκε τα προβλήματά του. Αυτά που τον είχαν κάνει να υποφέρει.

Πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου συνεχίζονται, με την ελπίδα σύντομα να βρεθεί ζωντανός και να κλείσει με αίσιο τρόπο το θρίλερ της εξαφάνισής του.

Ο μοναχικός Θύμιος είχε γίνει παλαιότερα θέμα ρεπορτάζ από την τηλεόραση ΟΡΤ, στην οποία είχε δηλώσει: «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει»

Read More

And More