Queen Ντίνα: Δεν φαντάζεσαι τελικά ποιούς θα έχει δίπλα της στην επιτροπή του “My Style Rocks”!

Queen Ντίνα… Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς την δόξα τραβά! Τι νομίζατε “γατάκια”; Έτσι εύκολα θα εγκατέλειπε τα τηλεοπτικά όπλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Και ακόμα χειρότερα, έτσι εύκολα νομίζατε πως θα τελείωναν τα τηλεοπτικά μας βάσανα; Αμ, δε!

Μάλλον έχουμε τελικά πολλές ακόμη τηλε-αμαρτίες να πληρώσουμε και θα τις πληρώσουμε ακριβά. Τουτέστιν;

Τουτέστιν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξανά χτυπά! Αυτή τη φορά βέβαια πιο… σεμνά και ταπεινά, μιας και δεν θέλει -σου λέει…- να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και έτσι έχει αναγκαστεί να κρύψει βαθιά μέσα της τον… “βασιλικό” της αέρα.

Επιστρέφει στους δέκτες μας από Οκτώβρη μέσα από το ΣΚΑΙ που είπε να της το κάνει το “δώρο” και να της ξανά δώσει τηλεοπτικό βήμα (εμ τσάμπα το κορίτσι πείνασε, πόνεσε, έκλαψε, κυλήστηκε στις λάσπες εκεί στο μακρινό Άγιο Δομίνικο;…), πάντα “κεντρικιά”, αυτό εννοείται δεν θέλω αηδίες, αλλά πιο… χαμηλοβλεπούσα.

Όλα αυτά βέβαια, μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου απ ΄ότι βλέπω στη γυάλινη σφαίρα μου, θα βγει από μέσα της ο… καταπιεσμένος αέρα της “βασίλισσας” και τότε; Θα πάρει και θα τους σηκώσει όλους!

Γιατί αγάπες μου, για μια φορά… ιμιτασιόν “βασίλισσα”, για πάντα “βασίλισσα”! Και η αλήθεια είναι, πως της πάει και το… στέμμα! Γιατί όλα κι όλα… Από πόζα και ιδέα το κορίτσι μας είναι πρώτο.

Κωνσταντίνα is back ,λοιπόν, και το ξέρω πως ακούγεται κομματάκι σαν απειλή! Θα αναλάβει στο κανάλι του Φαλήρου ,- όπως σας έχω ξανά γράψει -, την παρουσίαση του “My Style Rocks”, το οποίο έμεινε άνευ παρουσιάστριας, μετά την απόφαση της Ευαγγελίας Αραβανή να δεχτεί την πρόταση-πρόκληση της ΄Αλκηστις Μαραγκουδάκη για το Epsilon!

Και το καλύτερο σου το φύλαξα για το τέλος… Δεν φαντάζεσαι ποια ονόματα έχουν μπει στη τελική ευθεία για να βρεθούν δίπλα της, ή μάλλον πιο συγκεκριμένα στη κριτική επιτροπή του γνωστού ριάλιτι μόδας του καναλιού!

Ονόματα glam που έχουν γράψει την δική τους ξεχωριστή πορεία στο χώρο της μόδας και του θεάματος. Ονόματα τα οποία ένα είναι σίγουρο… Δεν θ ΄αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, τον δεύτερο τηλεοπτικό κύκλο του “My Style Rocks” θα στελεχώσουν κατά πάσα πιθανότητα οι: Τζένη Μπαλατσινού, Γιάννης Μαρκετάκης, Μπέτυ Μαγγίρα και Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Αυτή είναι η οριστική σύνθεση που αναμένεται να “κλειδώσει” εκτός απροόπτου από μέρα σε μέρα, μιας και μέσα στην επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν και οι πρώτες πρόβες και αμέσως μετά βεβαίως-βεβαίως και τα γυρίσματα.

Τέλος, ο λόγος του οτι ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” η κριτική επιτροπή, είναι και ο λόγος που δεν έχει φύγει και επίσημη ανακοίνωση από το ΣΚΑΙ, η οποία θα αφορά στη συνέχεια του “My Style Rocks” στις οθόνες μας, αλλά και στην επιστροφή της Queen Ντίνας στους δέκτες μας!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164