“Ράδιο Αρβύλα”: Η απρόσμενη απόφαση του Αντώνη Κανάκη για την εκπομπή, που εξέπληξε τους πάντες!

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως τόσο ο Αντώνης Κανάκης, όσο και η υπόλοιπη τηλε-συμμορία από την Θεσσαλονίκη συνηθίζουν μας εκπλήσσουν. Ναι, συνηθίζουν να μας λένε τα νέα τους, τις σκέψεις τους και τις αποφάσεις τους live, κατά την διάρκεια του “Ράδιο Αρβύλα”. Νέα, σκέψεις κι αποφάσεις που πολλές φορές μέχρι και οι Αντεννικοί τ΄ακούν εκείνη την ώρα σε… εντελώς ζωντανή μετάδωση.

Και όπως και να το κάνουμε αυτό το… απρόοπτο και το… απρόβλεπτο που χαρακτηρίζει πολλές φορές την εκπομπή, είναι που την χαρακτηρίζει και που σε όλους εμάς που ψηφίζουμε δαγκωτό “Αρβύλα”, μας αρέσει.

Χθες το βράδυ ,λοιπόν, ήταν ένα βράδυ που επιφύλασσε και πάλι εκπλήξεις για τους τηλεθεατές της εκπομπής, μιας και ο Αντώνης Κανάκης πήρε μία απρόσμενη απόφαση για την εκπομπή, η οποία και προκάλεσε αίσθηση.

Ο “Mr. Aρβύλα” έχοντας μία νοσταλγική διάθεση σε σχέση με την εκπομπή και με το πως ξεκίνησε το ταξίδι της στον ΑΝΤ1 και πόσα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη πρεμιέρα, αποκάλυψε στους τηλεθεατές:

“…Αυτή την περίοδο, συγκεκριμένα 14 Απριλίου του 2008, ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα. Κλείσαμε 10 χρόνια “Ράδιο Αρβύλα”. Είναι πραγματικά απίστευτο πότε πέρασαν αυτά τα 10 χρόνια. Νομίζω πως και εσείς το ίδιο σκέφτεστε, πόσο απίστευτο είναι και πόσο γρήγορα έφυγαν αυτά τα δέκα χρόνια…

Γι΄αυτό και πήραμε μία απόφαση λίγο αυθόρμητη. Ξέρετε ότι η τηλεόραση είναι ένα σπορ που οι αυθόρμητες αποφάσεις δεν συνηθίζονται, αλλά στην περίπτωση μας επίσης ξέρετε, ότι πολλές φορές αυτό έχει συμβεί. Και θα συμβεί και για ακόμα μια φορά…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και μας ανακοίνωσε πως η εκπομπή θα μεταδοθεί εκτάκτως το Σάββατο που μας έρχεται, στις 10.15 μ.μ.

Φυσικά θα είναι μία εκπομπή επετειακού χαρακτήρα. Θα είναι μία εκπομπή μέσα από την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις πιο θεότρελες στιγμές του “Αρβύλα”, βίντεο που έχουμε αγαπήσει, στιγμιότυπα που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο Αντώνης ζήτησε την… συνδρομή των πιο φανατικών, να επικοινωνήσουν με την εκπομπή και να κάνουν τις προτάσεις τους, για το τι ακριβώς θα ήθελαν να δουν, ή μάλλον να ξανά δουν στην εκπομπή του Σαββάτου!

 

Read More

And More