“Ράδιο Αρβύλα”: Έτσι έπεσε η αυλαία! Το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη και το ραντεβού για του χρόνου…

Για ακόμα μία χρονιά η τηλεοπτική “συμμορία” εκ Θεσσαλονίκης, τήρησε τις τηλεοπτικές παραδόσεις και εννοείται πως πρώτη και καλύτερη έσπευσε να μας ευχηθεί “καλό καλοκαίρι”!

Το “Ράδιο Αρβύλα” έριξε χθες το βράδυ αυλαία και φυσικά ο Αντώνης Κανάκης ήταν εκείνος που μας αποχαιρέτησε τελευταίος, φροντίζοντας παράλληλα να ανανεώσει και το τηλεοπτικό του ραντεβού μαζί μας για του χρόνου, κλασικά στον ΑΝΤ1. Τι ακριβώς είπε στο φινάλε της εκπομπής;

“…Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες! Τα παιδιά πίσω από τις κάμερες, στο γραφείο, στο βαν, όλη την ομάδα που δουλεύει για το “Ράδιο Αρβύλα”. Πραγματικά τους ευχαριστούμε πολύ. Ήταν μια χρονιά φέτος με δύο “Ράδιο Αρβύλα” την εβδομάδα και με ένα “Βινύλιο”. Μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς.

Μεγάλο ευχαριστώ, γιατί αυτή τη σεζόν προσωπικά θεωρώ και ένιωσα ότι μας δείξατε τη ζεστασιά σας, την αγάπη σας και την εκτίμησή σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εγώ προσωπικά έτσι το ένιωσα και για το “Ράδιο Αρβύλα” και για το “Βινύλιο”. Οπότε, αγόρια, κορίτσια, Ελληνίδες, Έλληνες, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σεζόν. Καλό καλοκαίρι σε όλους…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164