Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του – «Σήμερα είναι και τα γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη»

Ράδιο Αρβύλα: Στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1 επέστρεψε η παρέα από τη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη να καλωσορίζει τους τηλεθεατές στη νέα σεζόν για την σατιρική εκπομπή. 

Την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου η παρέα του Ράδιο Αρβύλα έκανε πρεμιέρα με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να βρίσκονται και φέτος δίπλα στον παρουσιαστή, πανέτοιμοι να σχολιάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα. 

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, θα ήθελα να πούμε πάρα πολλά αγαπησιάρικα, αλλά γίνεται… μακελειό από το υλικό που έχουμε και δεν θα προλάβουμε να δείξουμε στο τέλος τίποτα. Η πρεμιέρα για εμάς είναι και λίγο σαν τις διατάσεις, λίγο ένα ζέσταμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην έναρξη της εκπομπής.

Την τιμητική του στην πρεμιέρα της εκπομπής είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Μερικές φορές στο σύμπαν συνωμοτεί για να μας στείλει παράξενα μηνύματα. Σήμερα 6 Νοεμβρίου είναι η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα, σήμερα είναι και τα γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη», είπε ο Αντώνης Κανάκης παρουσιάζοντας ένα αφιερωματικό βίντεο με τις viral στιγμές του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Read More

And More