“Ράδιο Αρβύλα”: Σκληρή επίθεση στο “Game of Love”! “Μας έστειλαν μήνυμα και μας είπαν καλύτερα σήμερα να μην βγείτε στον αέρα…”

Φυσικά και θα ξέρεις λατρεμένη την παροιμία που λέει “η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει”… Ε, αυτό ακριβώς συνέβη και απόψε το βράδυ, μόλις τα φώτα του “Ράδιο Αρβύλα” άναψαν και ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βγήκαν στον αέρα.

Η λατρεμένη “τηλε-συμμορία” από την Θεσσαλονίκη μας καλησπέρισε για ακόμα μία Δευτέρα, μόνο που αυτή η Δευτέρα ήταν διαφορετική, μιας και είχε προηγηθεί η πρεμιέρα του τρισάθλιου “Game of Love”.

Ναι, είχε προηγηθεί η πρεμιέρα αυτού του τόσο φθηνού, κακόγουστου, χυδαίου προγράμματος, το οποίο εννοείται πως ήρθε και “πάγωσε” και τους “Αρβύλα”, οι οποίοι αφού ξεπέρασαν την αρχική αμηχανία, πέρασαν σε κατά μέτωπο επίθεση.

Οι “Αρβύλα”, “εκτέλεσαν στα τρία μέτρα” το “Game of Love”, φτάνοντας στο σημείο ο Αντώνης Κανάκης να πει χατρακτηριστικά:

“…Είναι η πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια, που δεχόμουν μηνύματα στο κινητό μου, για να μην βγω καλύτερα σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1 και να κάνω εκπομπή” και λίγο αργότερα πρόσθεσε:

“Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την κατάσταση με χιούμορ, γιατί διαφορετικά, θα πρέπει να… πηδηχτούμε από το παράθυρο, όπως είχε πει κάποτε ο ένας και μοναδικός Λεβέντης”!

Συμπέρασμα; Στ΄άρματα, στ ΄άρματα, εμπρός στον αγώνα εκεί στον ΑΝΤ1, γιατί κάτι μου λέει πως ένας νέος εσωκαναλικός πόλεμος μόλις ξεκινά.

ΥΓ: Έχει σημασία να σου υπενθυμίσω πως ο Αντώνης Κανάκης, εκτός των άλλων, πλέον έχει αποκτήσει και διοικητικές αρμοδιότητες στον ΑΝΤ1, όπου σύμφωνα με τις οποίες έχει λόγο κι άποψη για την εικόνα που έχει, ή που θα έχει η καθημερινή, late night ζώνη του καναλιού!

Και η αλήθεια είναι πως είναι μακρύς ο δρόμος από το “Game of Love” μέχρι το… “Βινύλιο” και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα οδηγηθούμε και ποτέ στην Ιθάκη!!!!!

Read More

And More