“Ράδιο Αρβύλα”: Τελικά, είναι μία… εποχιακή εκπομπή, κάτι σαν τις εκπτώσεις!

Τι κι αν ήρθαν φέτος στους δέκτες μας τελευταίοι; Τι κι αν η τρέχουσα σεζόν για τους “Αρβύλα” ξεκίνησε τον… Μάρτιο; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία… Μπορεί να μας έκαναν τη τιμή και να ήρθαν τελευταίοι στους δέκτες μας ,όμως, αν πίστευες λατρεμένη πως θα μας εύχονταν και το “καλό καλοκαίρι” τελευταίοι, απατάσαι.

Με άλλα λόγια; Το “Ράδιο Αρβύλα” τελευταίο έκανε πρεμιέρα στο late night του ΑΝΤ1, πρώτο θα ρίξει τους τίτλους τέλους της σεζόν 2017-2018, ή μάλλον σε ότι τους αφορά, μόνο του 2018!

Βλέπεις, το “Ράδιο Αρβύλα” δεν είναι μία εκπομπή σαν όλες τις άλλες… Δεν είναι μία εκπομπή σεζόν… Είναι μία εποχιακή εκπομπή, με όλη την έννοια της λέξη, όπως και οι εκπτώσεις.

Έτσι, για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του οι τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις φέτος εξαντλήθηκαν στο τρίμηνο και μπράβο τους. Αφού έχουν καταφέρει με τον ΑΝΤ1 να υπογράφουν παχυλά, αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας και η συνεργασία τους αυτή σε τέτοιες ζοφερές τηλεοπτικές εποχές, να έχει ισχύ τριμήνου, πραγματικά μπράβο τους.

Μόνο που και την επόμενη φορά που θα έρθουν στους δέκτες μας και οι τηλεθεατές δεν είναι πιστοί στο τηλεοπτικό ραντεβού μαζί τους, ας μην αναρωτηθούν… Ας μην παραξενευτούν…

Γιατί οι τηλεθεατές δεν είναι… δεδομένοι, όπως επίσης δεν είναι δεδομένη και η επιτυχία και αυτό είναι κάτι που αυτή τη χρονιά το κατάλαβαν καλά. Οι τηλεθεατές λατρεύουν μία εκπομπή που βλέπουν, όχι μία εκπομπή που… δεν βλέπουν.

Ο Αντώνης Κανάκης ,λοιπόν, χθες το βράδυ μας ανακοίνωσε ότι το “Ράδιο Αρβύλα” ρίχνει αυλαία την Δευτέρα 4 Ιουνίου (ούτε καν τη Τρίτη…) και το “Βινύλιο” την Τετάρτη 30 Μαΐου και ξανά λέω μπράβο του!

 

 

 

Read More

And More