Ραφαέλα Ψαρρού: «Εκεί εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια»

Η Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε για την ζωή της δίπλα στον Γιώργο Καράβα, την μακροχρόνια σχέση τους, αλλά και τα δυο τους παιδιά.

«Για να ζηλέψεις κάποιον θα πρέπει να σου δώσει το δικαίωμα. Θα ζήλευα αν έβλεπα τον άντρα μου να κοιτάει αυτός μια γυναίκα, όχι να τον κοιτάνε οι γυναίκες», ανέφερε αρχικά η Ραφάελα Ψαρρού.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Breakfast@Star και στην Λιλή Πυράκη, η σχέση της με τον Γιώργο Καράβα μετρά πάνω από δέκα χρόνια…

«Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, πάντα βρίσκουμε χρόνο, είτε για ένα ταξιδάκι μικρό, είτε οι δυο μας με τους φίλους μας, έχουμε δύο παιδιά, αλλά έχουμε και το μεταξύ μας που πρέπει να φροντίσουμε», είπε για την σχέση τους.

Ραφαέλα Ψαρρού: «Εκεί εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία»

Μιλώντας για την μητρότητα και τον ερχομό του γιου της, Φίλιππου, η Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε για το διάστημα που έκανε ψυχοθεραπεία.

«Όταν έκανα τον Φίλιππο ήμουν 20 χρονών, από επιλογή ήθελα να το κάνω. Όταν έκανα το παιδί ζορίστηκα πολύ, έχασα τελείως τα κέντρα μου, δεν ήξερα τι με περιμένει. Ο Γιώργος δεν μπόρεσε εκείνη την στιγμή να το δει εξαρχής γιατί άλλαξε και εκείνου η ζωή. Ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια», είπε για τον Γιώργο Καράβα.

«Εκεί εγώ ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία, ήθελα κι εγώ σαν Ραφαέλα να είμαι πιο έτοιμη και να δουλέψω τον εαυτό μου. Με βοήθησε πολύ», συμπλήρωσε για την περίοδο που έκανε ψυχοθεραπεία.

Read More

And More