Ραμόνα Βλαντή για Έλενα Γαλύφα: «Τα λέει αυτά γιατί λιγουρεύεται τη θέση στο My Style Rocks»

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ραμόνα Βλαντή το απόγευμα της Τετάρτης 8/11 που βρέθηκε σε εκδήλωση για γνωστή εταιρεία καλλυντικών. 

Η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τη συνύπαρξή του στην guest εμφάνισή της στο ριάλιτι μόδας, αλλά και την Έλενα Γαλύφα.

«Θα ήθελα να είμαι στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks, αλλά θα πρέπει να μας το απαντήσει ο ΣΚΑΙ αυτό. Αυτοί που υποστήριζαν στα social τη Σοφία Χατζηπαντελή για τη χειρονομία που έκανε, είναι 13χρονα. Είναι άκομψο να λέμε για τις φήμες που θέλουν την Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το My Style Rocks γιατί η κοπέλα δεν έχει φύγει ακόμα», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Όσον αφορά την «κόντρα» της με την Έλενα Γαλύφα, η Ραμόνα Βλαντή σημείωσε: «Όταν είχα κόντρα με τη Βίκυ Καγιά, το Ελενάκι πήρε τη θέση της. Τώρα θέλει να πάρει και τη θέση αυτή; Τότε είχε πάρει το μέρος της Καγιά, τώρα παίρνει το μέρος της Σοφίας.

Μάλλον δεν έχει δει τι έχω πει εγώ γιατί και για την ίδια θεωρώ ότι δεν έχει άποψη για τη μόδα. Ξέρω τι πάει να κάνει τώρα, λιγουρεύεται τη θέση του My Style Rocks».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Read More

And More