Ραμόνα Βλαντή για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχει αισθητική, αλλά δεν ξέρει από μόδα»

Καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε η Ραμόνα Βλαντή η οποία τη φετινή σεζόν έχει αναλάβει θέση κριτή για το Style Me Up στον Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη Ραμόνα Βλαντή για την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη στο παρελθόν.

«Δεν θεωρώ ότι αν έχεις κάποιο μαγαζί με ρούχα μπορείς και να κρίνεις, όπως θα έκρινε ένας σχεδιαστής  ή μία στυλίστρια που το κάνει σαν βασική δουλειά. Η Έλενα δεν είναι μάνατζερ, είναι booker. Στο να κρίνει σώματα είναι η καλύτερη. Στο GNTM ταίριαζε γάντι και τώρα θα έπρεπε να είναι κριτής. Αυτή είναι η δουλειά της επί 20 χρόνια», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Και πρόσθεσε για την Έλενα Χριστοπούλου: «Έχει αισθητική, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξέρει και από μόδα. Πρέπει να ξέρεις πάρα πολλά πάνω στη μόδα και δεν μπορεί ο καθένας να κρίνει».

Η Ραμόνα Βλαντή ξέσπασε για τα μαϊμού προϊόντα της αγοράς: «Δεν έχω κρατήσει ποτέ μαϊμού τσάντα και ούτε πρόκειται ποτέ, δεν είναι ηθικό. Αυτά τα λεφτά είναι σαν να πουλάμε ναρκωτικά. Είναι παρεμπόριο γιατί να το χειροκροτάμε αυτό;»

Read More

And More