Ράνια Θρασκιά για Στέφανο Κασσελάκη: «Αυτό ήταν το μήνυμα που πήραμε από τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής»

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Θρασκιά με αφορμή τον β’ κύκλο εκλογών και την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Ερωτώμενη αν είναι επαρκής ο Στέφανος Κασσελάκης να εκπροσωπήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την χώρα, η Ράνια Θρασκιά απάντησε: «Υπάρχει απαίτηση από την κοινωνία και τους δημοκρατικούς πολίτες για ανασυγκρότηση της Αριστεράς και γενικότερα του προοδευτικού χώρου. Αυτό ήταν το μήνυμα που πήραμε από την μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Κυριακή.

Όσον αφορά την δική μου τοποθέτηση από εκεί πήρα την έμπνευση στην ανάγκη να ταχθώ κι εγώ και να σεβαστώ στο πρόσωπο το οποίο υπέδειξε ο κόσμος ως άξιο να συσπειρώσει και να ενώσει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη μέρα όσο και γενικότερα τον προοδευτικό χώρο αυτή της χώρας».

Και πρόσθεσε η Ράνια Θρασκιά: «Δεν είναι μία εύκολη δουλειά, έχει μία τεράστια ευθύνη τόσο για την ιστορία της Αριστεράς όσο και για τις ανάγκες του σήμερα. Προφανώς μένει να αποδειχθεί αυτό που ο καθένας υπόσχεται».

Για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε η Ράνια Θρασκιά: «Μέσα από αυτές τις διαδικασίες ο καθένας από τους δύο υποψηφίους πρέπει και χρειάζεται να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη, αλλά στο βάθος υπάρχει η ίδια ανάγκη να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας για ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου», είπε στο Live News η Ράνια Θρασκιά.

Read More

And More