Ράνια Τζίμα: Απαντά πρώτη φόρα για το viral βίντεο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Για το viral video που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τη δείχνει να κρατά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων -ενώ νόμιζε ότι είναι εκτός αέρα – απάντησε για πρώτη φορά η Ράνια Τζίμα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 24/9 στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” και μέσα σε όλα, απάντησε και γι’ αυτό το περιστατικό που την έκανε viral στο διαδίκτυο για ακόμη μια φορά.

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε. Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής για μένα αυτό. Αλλά, και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό.

Δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε, και κοιμόμαστε, και καπνίζουμε. Είμαστε άνθρωποι. Δε βλέπω τι γράφεται για μένα στο twitter, δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δε θα κάνω τη δική μου» είπε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα.

Read More

And More