Ράνια Τζίμα για Debate: «Στενός ο κορσές που μας έχουν φορέσει η διαδικασία»

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του debate για τις εκλογές 2023 οι έξι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών έκαναν τις νέες τους δηλώσεις στις κάμερες, έτοιμοι να καθίσουν απέναντι από τους έξι πολιτικούς αρχηγούς. 

Η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στους κανονισμούς του debate, το οποίο προβλέπει περιορισμένους χρόνους για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τις απαντήσεις των πολιτικών αρχηγών

«Τι να πω, παιδιά… Μπαίνουμε μέρα και θα βγούμε νύχτα! Μεγάλη η διαδικασία, ελπίζω και ωφέλιμη. Κάνοντας λίγο την προετοιμασία κατάλαβα ότι είναι στενός ο κορσές που μας έχουν φορέσει. Ελπίζω την επόμενη φορά, συγγνώμη και για την φωνή μου, να καταφέρουμε να ανοίξουμε λίγο αυτό το πλαίσιο γιατί είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας με όρους που δεν ορίζουμε καθόλου», ανέφερε η Ράνια Τζίμα.

Και πρόσθεσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ή ορίζουμε πολύ λίγο και την επόμενη ημέρα θα πρέπει να κριθούμε βεβαίως για αυτό. Τέλος πάντων, αν βγει έστω και κάτι ωφέλιμο θα είναι πολύ σημαντικό. Σας ευχαριστώ πολύ» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ράνια Τζίμα λίγα λεπτά πριν το debate.

Read More

And More