Ράνια Τζίμα για Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Θέλω να είναι πιο δυνατός, καλύτερος και ικανότερος από μένα»

Η Ράνια Τζίμα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου, όπου μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της, τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τις δύσκολες στιγμές στη δημοσιογραφία αλλά και την μικρή της κόρη, Ελένη.

«Το πρώτο ζήτημα του πατέρα μου ήταν ότι δεν του φαινόταν σημαντική η δουλειά που θα κάνω. Ήμουν κοριτσάκι του μπαμπά και μάλιστα ακραίο περιστατικό κοριτσιού του μπαμπά. Ευτυχώς είχα μία μάνα πολύ δυνατή, πολύ υπερβατική, που το χαιρόταν. Τώρα που είμαι και εγώ μαμά και εάν άκουγα την Ελένη να λέει με τόσο κατηγορηματικό τρόπο ότι αγαπάει τον μπαμπά της, εγώ θα πληγωνόμουν», είπε η Ράνια Τζίμα.

Η δημοσιογράφος έχασε νωρίς τη μητέρα της, η οποία έφυγε από πνευμονική εμβολή. Η Ράνια Τζίμα και ο πατέρας της μετά τον χαμό της κλείστηκαν στον εαυτό της.

«Έχουν μία σταθερότητα φοβερή και οι δύο. Αισθάνεσαι ότι υπάρχει ένας βράχος εκεί. Νιώθω ότι μπορώ να στηριχτώ στον σύντροφό μου, το ίδιο και εκείνος. Δεν θέλω να είναι απλά δυνατός, θέλω να είναι πιο δυνατός, καλύτερος και ικανότερος από μένα» σημείωσε για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

 

Η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει η κόρη της τα επαγγελματικά της βήματα: «Αν η κόρη μου γίνει δημοσιογράφος θα δυσκολευτεί. Είναι μία δουλειά που θέλει γερό στομάχι, αλλά δεν θα βαρεθεί ποτέ», είπε.

Read More

And More