Site icon TLIFE

Ράνια Τζίμα για Σία Κοσιώνη: «Δεν είναι εύκολο όταν τελειώνει μια συνεργασία – Χρειάζεται χρόνος για να βρεθούν οι ισορροπίες»

Στην παρουσίαση βιβλίου του Πάνου Σόμπολου με τίτλο «Γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο» βρέθηκε η Ράνια Τζίμα την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, παραχώρησε δηλώσεις και στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ.

«Αυτός που ο κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι η δική μας δουλειά, επειδή είναι μια πολύ εντατική δουλειά και περνάμε πάρα πολλές ώρες στο γραφείο, αναπτύσσουμε σχέσεις. Σχέσεις συναισθηματικές, σχέσεις αγάπης», είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

Και πρόσθεσε: «Όταν λοιπόν, τελειώνει μια συνεργασία μετά από τόσα πολλά χρόνια, είναι πάρα πολύ λογικό και για εκείνους που φεύγουν και για εκείνους που μένουν, να μην είναι εύκολο. Χρειάζεται χρόνος για να ξαναβρούν όλοι τις ισορροπίες του. Θα βρουν τα πατήματά τους, χρειάζεται χρόνος».

Η Σία Κοσιώνη, που ταυτίστηκε με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και αποτέλεσε ένα από τα πιο σταθερά πρόσωπα της ενημέρωσης τα τελευταία 20 χρόνια, την Παρασκευή 8 Μαΐου αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένη τους τηλεθεατές λίγο πριν την ολοκλήρωση του τελευταίου της δελτίου στον ΣΚΑΪ.

© 2026 tlife.gr