Ράνια Τζίμα: Η αντίδρασή της στην «υποψηφιότητα» Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τον ΣΥΡΙΖΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να υποβάλει σήμερα, 29 Ιουνίου, την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος. Επιλέγοντας τον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου γνωστοποίησε την απόφασή του και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Η είδηση αυτή μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα, τη νύχτα της Πέμπτης, 29/6.

H κούρσα για την διαδοχή του πρώην πρωθυπουργού έχει ήδη ξεκινήσει να… γεμίζει πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της κοινοβουλευτικής αριστεράς όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

«Και είναι και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διευθυντής του Έτερον. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο εμφανίστηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τις τελευταίες ημέρες πριν της κάλπες της 25ης Ιουνίου με την επίσημη δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε κινητοποιήσει τότε αρκετές συζητήσεις ήδη από τότε αλλά ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Μπολάκης μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ από την Κουμουνδούρου.

Στο άκουσμα της φημολογούμενης υποψηφιότητας του συζύγου της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αξίζει να σημειωθεί πως η Ράνια Τζίμα δεν προχώρησε ούτε σε κάποιο σχόλιο ούτε σε κάποιον μορφασμό

«Ενδεχόμενο να να πει ο Τσίπρας σε δυο μέρες «παιδιά λάθος κάναμε, το παίρνω πίσω και επιστρέφω κανονικά» υπάρχει; Το συζητάει κανένας; Σε δύο ή πέντε μέρες» αναρωτήθηκε εν συνεχεία ο Γιάννης Πρετεντέρης με την Ράνια Τζίμα να σχολιάζει απολαυστικά ομολογουμένως πως «εντάξει τώρα, υπάρχει κάποιος πραγματικά δηλαδή, ακόμα και αγγίζοντας το απώτατο όριο της σκέψης του, που πιστεύει ότι μετά από όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας θα πει «I am back! Πλάκα σας έκανα, κούκου»; Προφανώς και όχι».

Read More

And More