Ράνια Τζίμα: Η εξομολόγηση για την κόρη της, η επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Η Ράνια Τζίμα μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο Mega Καλημέρα και στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αναφέρθηκε, στην κόρη της, στην επιθυμία της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και τους δικούς του ενδοιασμούς.

«Πρώτη δημοτικού πάει η κόρη μου. Η κόρη μου Ελένη, ήταν στην “κοσμάρα” της την πρώτη μέρα, εγώ έκλαιγα μόνο. Έλεγα ότι το παιδάκι μου μεγάλωσε, πήγαινα και έβγαζα φωτογραφίες από το παράθυρο της τάξης, ήταν πολύ συγκινητικό», ανέφερε σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η Ράνια Τζίμα.

«Είναι πρόβλημα το ωράριο. Μπαίνω στο σπίτι 9.30 – 10 παρά τέταρτο, το παιδί πρέπει να κοιμάται τέτοια ώρα και δεν κοιμάται. Εκεί έχουμε το ζόρι μας, πού θα βρούμε τους χρόνους μας. Δεν έχω τύψεις γιατί, για να μπορεί και η Ελένη και όλοι μας να είμαστε όπως είμαστε, πρέπει να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεύτερον και η Ελένη θα χρειαστεί να δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να της εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και απλώς θα υπάρχει.

Θέλω να το δει αυτό, θέλω να δει ότι στις οικογένειες προσπαθούν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας. Δεν λέω στην κόρη μου ότι δουλεύω για να μπορέσεις να έχεις τα παιχνίδια σου. Δουλεύω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα «χαριτωμένα». Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA.

Ράνια Τζίμα – Η επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί

«Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας, ο Γαβριήλ δεν ξέρω αν θέλει. Σκέφτομαι λίγο τις μεταξύ μας ισορροπίες του ζευγαριού. Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Το παιδί όμως δε φτιάχνει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού, τις κάνει ρημαδιό. Μη λέμε ψέματα, το ξέρουν όλοι. Το ζευγάρι καταργείται. Σκέφτομαι λίγο αυτό. Θέλει πολλή προσπάθεια, υπομονή… Είναι μια δύσκολη εξίσωση» εξομολογήθηκε η Ράνια Τζίμα.

Read More

And More