Ράνια Τζίμα κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Πόσες ακόμη πρέπει να εκβιάσει; Θα λέει “με συγχωρείτε” και θα πηγαίνει παρακάτω»

Ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχετικά με την υπόθεση του revenge porn.

Το πρωί της Τρίτης 18 Νοεμβρίου εκδικάστηκε η δεύτερη υπόθεση που αφορά τον γνωστό παρουσιαστή και τη δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών της πρώην συντρόφου του.

Με αφορμή τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, η Ράνια Τζίμα ξέσπασε κατά το Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τονίζοντας πως κανονικά δεν θα έπρεπε να δοθεί κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο.

«Μιλάμε για τρεις γυναίκες, με την ίδια καταγγελία, στις δύο υποθέσεις από αυτές, έχει καταδικαστεί, και παρ’ όλα αυτά του δίνετε διαρκώς αναστολή και του δόθηκε και ελαφρυντικό. Δηλαδή, στις πόσες περιπτώσεις αυτός ο άνθρωπος θα έχει κάποια βαρύτερη επίπτωση; Πόσες γυναίκες πρέπει να εκβιάσει; Θα δείχνει τις στιγμές των γυναικών στο διαδίκτυο και μετά θα λέει “με συγχωρείτε, έκανα λάθος” και θα πηγαίνει παρακάτω;», είπε η Ράνια Τζίμα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164