Site icon TLIFE

Ρέμος για Μαζωνάκη: «Εύχομαι να ζητήσει βοήθεια από εκεί που πρέπει – Έχει μπει με το 1,5 βήμα στα σκοτάδια»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την οικογένειά του, μετά τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο.

«Είναι δύσκολο, είναι λυπηρό αυτό που περνάει. Ο Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ αξιόλογος καλλιτέχνης. Είναι ένα ιδιόμορφος καλλιτέχνης, του αρέσει να προκαλεί με τα ρούχα του και με τη στάση του. Εύχομαι γρήγορα να βγει από αυτό το αδιέξοδο που έχει μπει και να ζητήσει βοήθεια από εκεί που πρέπει. Εύχομαι να έρθει γρήγορα κοντά με την οικογένειά του γιατί οι οικογένειες είναι οι μόνοι άνθρωποι που μας αγαπάνε πραγματικά. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι η οικογένειά του θέλει το κακό του», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Και συμπλήρωσε: «Ίσως κάποιες φορές, κάποιοι ή κάποιες καταστάσεις, μας κάνουν να βλέπουμε πράγματα τα οποία ίσως και να μην είναι αληθινά. Πρέπει να εμπιστευτεί την οικογένειά του και πρέπει να κάνει κάτι για τον “Γιώργο”. Να μην αφήσει τον Γιώργο να χαθεί. Έχει μπει με το 1,5 βήμα στα σκοτάδια. Πρέπει να βγει γρήγορα στο φως».

© 2025 tlife.gr