Ρένια Λουιζίδου: Η μητρότητα και οι σχέσεις με τον 23χρονο γιο της – «Έχουμε περάσει και τη φάση της κόντρας»

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The Break με την Βάσω Λασκαράκη, μιλώντας για την πορεία της ως ηθοποιός και μητέρα.

Αναφερόμενη στον γιο της, Βίκτωρα, η ηθοποιός τόνισε πως έχουν μια καλή επικοινωνία μεταξύ τους, ωστόσο στο παρελθόν έχουν περάσει και τις πιο έντονες φάσεις, ειδικά δε στην περίοδο της εφηβείας. 

«Είναι 23 ετών, έχει περάσει η φάση με το χάσμα των γενεών, αλλά δεν είναι και αυτή η εφηβική φάση της κόντρας, πρέπει να περάσει κι αυτή η φάση. Αυτός ήταν πολύ νορμάλ και ελεγχόμενο παιδί», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Όσο για τον δικό της ρόλο ως μητέρα: «Δεν είμαι η κλασική μαμά, δεν ήμουν και απολύτως “κολλητάρι”, τώρα μπορώ. Θέλω να ξέρει το παιδί πως ό,τι μα ό,τι και να γίνει, εμείς είμαστε εδώ. Δεν ήθελα ποτέ να αισθανθεί τον κίνδυνο ας πούμε… να μας χάσει. Ήταν ο πατέρας μου έτσι… φιλελεύθερος και έπεισε – παρέσυρε και την μάνα μου σε αυτό.

Οι γονείς μου δεν μου βάζανε περιορισμούς, δεν καταχράστηκα ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη», είπε η Ρένια Λουιζίδου καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

Read More

And More