Ρένια Λουιζίδου: Το μυστικό για τα 25 ευτυχισμένα χρόνια με τον άντρα της και η σχέση με τον γιο της που μένει πλέον μόνος του! (Βίντεο)

Η  Ρένια Λουιζίδου ήταν το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στο The 2night Show! Η αγαπημένη ηθοποιός έκατσε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκείνος την ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω, στους απαράδεκτους! Το σήριαλ που ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας δίπλα στον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο και τους Γιάννη Μπέζο, Σπύρο Παπαδόπουλο και Δήμητρα Παπαδοπούλου! “Στεναχωριέμαι” είπε στο Γρηγόρη η ηθοποιός… “Βλέπω τον εαυτό μου παιδί! Δεν έχω παράπονο αλλά είναι ένα τράκο ο χρόνος”!

Τι είπε όμως η Ρένια για τους συνάδέλφους της στους θρυλικούς “απαράδεκτους”;

Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής… Είναι σαν ανέκδοτο ότι δεν είναι στη ζωή ο Βλάσσης. Ο Βλάσσης ήταν σταρ όταν άρχισαν οι απαράδεκτοι”. Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος, ενώ ο Γιάννης Μπεζος είναι η ήρεμη δύναμη να ακουμπήσει ς πάνω του. Είναι στήριγμα.Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σ΄αυτή τη δουλειά”!

Η Ρένια μίλησε και για τον σύζυγό της Θάνο, ο οποίος δεν ασχολείται με την showbiz και είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια. Όταν ο Γρηγόρης την ρώτησε ποιο είναι το μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο… απάντησε:

“25 χρόνια είμαστε μαζί… Οι άνθρωποι αλλάζουν το παιχνίδι παίζεται, αν αλλάζεις προς την ιδία κατεύθυνση εμείς πήγαμε παρέα σε όλο αυτό”… είπε η ηθοποιός. Η κουβέντα όμως πήγε και στο γιο τους, που πλέον είναι 20 χρονών και μένει μόνος του κάτω από το δικό τους διαμέρισμα.

“Ο γιος μας είναι 20 και κάνουμε ωραία παρέα πλέον, γιατί πιο παλιά δε με άφηνε να τον αγκαλιάζω” είπε η Ρένια!  Τον έχω δει να ζορίζεται για γυναίκα…  Το πιο παράξενο καλοκαίρι με τον άντρα μου, το ζήσαμε όταν δεν ήταν ο γιος μας μαζί μας. Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας, νιώθαμε περίεργα” είπε η ηθοποιός

Read More

And More