Στο T-live

Ρέντη – Γονείς 18χρονου: «Δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη αν το έχει κάνει το δικό μας παιδί»

Οι γονείς του 18χρονου που ομολόγησε πως ήταν εκείνος που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη μίλησαν ζωντανά στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση αναφέρθηκαν στον χαμό του μεγαλύτερου παιδιού τους, ενώ αποκάλυψαν ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα.

«Ήταν το 2012, έγκυος στο πέμπτο παιδί, ήμουν στις ημέρες μου για να γεννήσω, τυχαίνει το περιστατικό με το παιδί μου. Ακούγεται μία σειρήνα στον δρόμο –δεν το ξέρει κανείς από το οικείο μου περιβάλλον-, εγώ μέσα μου είπα στον εαυτό μου ότι είναι σειρήνα για το παιδί μου. Μετά από λίγο, με πήρε τηλέφωνο ο δεύτερος γιος μου να μου πει να πάω στο Καματερό όπου χτύπησε το παιδί μου. Ο γιος μου μπήκε στη ΜΕΘ, είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι από την παράσυρση που είχε γίνει. Ο μεγάλος και ο μικρός (ο κατηγορούμενος) ήταν πολύ δεμένοι» ανέφερε η μητέρα του 18χρονου.

Η καταγγελία για τις απειλές που δέχονται

Η μητέρα του 18χρονου ανέφερε ότι σήμερα το πρωί δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα. «Σήμερα, μόλις άνοιξα το κινητό μου, δέχτηκα ένα απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του παιδιού μου. Το έδωσα στην Ασφάλεια. Μας είπαν οι αστυνομικοί ότι θα μας προσέχουν. Το μήνυμα της απειλής ήρθε πριν τις 12 το βράδυ» σημείωσε χαρακτηριστικά, μετά τη δήλωση του υπουργού κ. Οικονόμου ότι ο 18χρονος έδωσε στις Αρχές το όνομα του άνδρα που τον καθοδήγησε να ρίξει τη ναυτική φωτοβολίδα.

Οι γονείς ζήτησαν ξανά συγγνώμη, τονίζοντας πως αν το δικό τους παιδί έκανε την επίθεση στον αστυνομικό, πρέπει να τιμωρηθεί.

Δες το μήνυμα που δέχτηκε η οικογένεια στο παρακάτω βίντεο.

Read More

And More