Ρίτσα Μπιζόγλη: Αλλάζουν τα δεδομένα στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1;

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρέχουν αυτή την εποχή οι τηλεοπτικές εξελίξεις, μιας και το τηλεοπτικό τοπίο μοιάζει με… κινούμενη άμμο. Όλα τα κανάλια χαράσσουν τη τηλεοπτική στρατηγική τους για του χρόνου, με αποτέλεσμα οι συσκέψεις, οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Αποτέλεσμα; Τα τηλεοπτικά δεδομένα αλλάζουν διαρκώς και κανείς (εκτός από ελάχιστους…) δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι και το που ακριβώς θα τον βρει η νέα τηλεοπτική σεζόν και κάτω από ποιες συνθήκες.

Στην κατηγορία των λίγων και τυχερών που ξέρουν τι τους… τηλε-ξημερώνει, ανήκει η Ρίτσα Μπιζόγλη, μιας και η δημοσιογράφος συνεχίζει απτόητη την πορεία της στον ΑΝΤ1, αφού οι Αντεννικοί είναι άκρως ικανοποιημένοι μαζί της και με την παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τα Σαββατοκύριακα και πολύ καλά κάνουν. Η Ρίτσα Μπιζόγλη είναι μία εξαίρετη δημοσιογράφος που η τηλεοπτική της παρουσία αποδεικνύει πως και οι άνθρωποι που είναι πιο χαμηλών τόνων, μπορούν να υπάρξουν με επιτυχία στο τηλεοπτικό προσκήνιο, από την στιγμή φυσικά, που είναι αξιοπρεπείς κι έντιμοι.

Παρόλα αυτά, η νέα σεζόν θα φέρει και brand-new δεδομένα για την δημοσιογράφο, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα, η Ρίτσα Μπιζόγλη να αποκτήσει από Οκτώβρη, την δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αντεννικοί σκέφτονται να την αξιοποιήσουν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μπαίνοντας στη λογική να ζωντανέψουν και πάλι την συγκεκριμένη ζώνη, ανοίγοντάς την από νωρίς το πρωί μέχρι και το μεσημέρι, βγάζοντας στον αέρα από τις 7.00 ενημερωτικό μαγκαζίνο και στη συνέχεια, πρωινάδικο.

Άλλωστε, η ερχόμενη σεζόν θα βρει στις τηλεοπτικές επάλξεις ξανά και την Δούκισσα Νομικού, η οποία αφού έγινε μανούλα, είναι πανέτοιμη να στηθεί και πάλι μπροστά από τις κάμερες και η εκπομπή που ως γνωστόν έχουν υποσχεθεί εκεί στο Μαρούσι στη Δούκισσα, είναι η ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Read More

And More