“Ροντέο”: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών “αδειάζουν” εντελώς τον ΣΚΑΙ…

Αναμφισβήτητα το τηλεοπτικό θέμα της ημέρας είναι το κόψιμο της εκπομπής “Ροντέο” από τον ΣΚΑΙ, για το οποίο λατρεμένη ,ήδη, σου έχω γράψει από χθες.

Όλες ,λοιπόν, οι εκπομπές εννοείται πως έχουν σπεύσει να βγάλουν στον αέρα δηλώσεις των πρωταγωνιστών, οι οποίοι και σαφέστατα δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους και την ενόχλησή τους.

Δηλώσεις μέσα από τις οποίες όλοι καταλαβαίνουν πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κατά τα άλλα βελούδινο διαζύγιο, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο, το χθεσινό ρεπορτάζ μας, που έλεγε συγκεκριμένα, πως τόσο ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναίς Νέγκα, όσο και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές, είναι πολύ πιθανό να κινηθούν και δικαστικά εναντίον του ΣΚΑΙ.

Τι δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής στη κάμερα του “Happy Day” και της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

“…Η εκπομπή δεν θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά…”

Φυσικά, ακριβώς στον ίδιο τόνο ήταν και οι δηλώσεις της Αθηναίδας Νέγκα στην Σταματίνα, η οποία μάλιστα έσπευσε να διευκρινήσει, πως γέννησε και δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος από το κανάλι που να την πήρε τηλέφωνο για να της ευχηθεί και για να της πει δύο-τρία ανθρώπινα λόγια. Τραγικό…

“…Νομίζω ότι άλλαξε προσανατολισμό ξαφνικά ο ΣΚΑΪ, ένας προσανατολισμός ακραία διαφορετικός. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τον Παπαχελά και το Survivor, αλλά συνήθως υπάρχει μια ισορροπία την οποία στον νέο ΣΚΑΪ δεν την βλέπω.

Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη και ενημερωμένη, κανείς δεν με ενημέρωσε! Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Με ενημέρωσε ο Βαγγέλης, όχι κάποιος από τον ΣΚΑΪ. Πρέπει να πω ότι μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ότι όταν γέννησα κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Θα μπορούσαν να μου πουν, επίσης, ότι «αλλάζουμε προγραμματισμό, μη βιαστείς να έρθεις», να κρατήσει και ο Βαγγέλης την Ανθή για τις ημέρες που έμεναν και να λυθεί το πράγμα λίγο πιο απλά και φιλικά.

Ήμασταν λίγο ακυβέρνητοι και χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις με τη διεύθυνση. Κάποια στιγμή, ήρθαν τα Χριστούγεννα και στόλισα εγώ με τον Βαγγέλη το πλατό

Η αλήθεια είναι πως έχω συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να δω τα δικαιώματά μου…”

Read More

And More