Ρούλα Κορομηλά: «Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με την τηλεθέασης της άλλης – Τι είναι αυτό, καινούργιο;»

Στη θεατρική παρουσίαση του βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια που θα επιστρέψει στο «Σπίτι με το Mega» μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή για τη συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Η συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Σπίτι με το Mega» είναι εξαιρετική, είναι ένας κορυφαίος δημιουργός, είναι ένας καλλιτέχνης που έχει αφήσει τη σφραγίδα του και περιουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας. Είναι από εκείνους που δεν είχα φιλοξενήσει ποτέ στην εκπομπή μου και νιώθω σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια με τον Μιχάλη και είναι ευχής έργο να είναι δίπλα μου. Είναι ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τα δώρα της ζωής και έχει μάθει να είναι δοτικός», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και δεν ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, θα αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια, χρειάζεται η τηλεόραση πρόσωπα που να μην ανήκουν σε κλίκες.

Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά, όλοι θα περάσουμε από αυτό. Δεν γίνεται πουθενά στην Αμερική αλλά ούτε στην Ευρώπη. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Δεν συμφωνώ με αυτό».

Read More

And More