Ρούλα Κορομηλά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Ρούλα Κορομηλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια που έκανε comeback μέσα από το πρωτοχρονιάτικο σόου που ετοίμασε με τον Αντώνη Ρέμο στο Mega, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πόσο έχει αναθεωρήσει τα δεδομένα τώρα με την πανδημία, την προσωπική της ζωή και τη

Της έχει λείψει η συντροφικότητα; «Δεν ήμουν μόνη ποτέ, απλά δεν ήμουν άνθρωπος ποτέ που θα προβάλλω την προσωπική μου σχέση. Θεωρώ ότι η προσωπική σχέση πρέπει να κλείνεται μέσα στο σπίτι του καθενός. Δεν έχει σημασία αν ανήκω στον χώρο της δημοσιότητας, αλλά την προσωπική μου ζωή την κρατάω για εμένα. Άρα δεν υπήρξα μόνη ποτέ χωρίς σύντροφο. Απλά δεν δημοσιοποιώ τις προσωπικές μου σχέσης» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θα επιστρέψει τελικά στην τηλεόραση, που το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία απάντησε: «Δεν είμαι άνθρωπος που δίνει τυράκι. Εάν είναι κάτι που έχει βάση, θα βγω και θα το ανακοινώσω. Συνήθως σε όλα αυτά που ακούγονται, λέγονται και γράφονται προς εντυπωσιασμό, κλείνω τα αφτιά. Δεν είναι δουλειά μου να ακούω τις σειρήνες γύρω γύρω τι λένε για εμένα. Αν υπάρξει μια πρόταση σημαντική, που θα με οδηγήσει στο να κάνω ένα τηλεοπτικό βήμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω και να το πω».

Δες όλη την εξομολόγησή της:

Read More

And More