Ρούλα Κορομηλά και Λίτσα Πατέρα συγκινήθηκαν στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά από αρκετά χρόνια

Μετά από αρκετά χρόνια, η Λίτσα Πατέρα και η Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά και η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18/3 στο “Σπίτι με το Mega“με αφορμή το αφιέρωμα στην Πίτσα Παπαδοπούλου και η Ρούλα Κορομηλά την υποδέχτηκε με μερικά πολύ όμορφα λόγια τα οποία η γνωστή αστρολόγος ανταπέδωσε.

«Ήρθε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη για εμένα γιατί θέλω να σας παρουσιάσω έναν άνθρωπο, μία κυρία η οποία έχει υπάρξει κι υπάρχει στήριγμα και στην επαγγελματική μου πορεία, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Είναι ένα αγαπημένο, δικό μου πρόσωπο, της καρδιάς μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι τόσα χρόνια κι εσείς την αγαπάτε, την παρακολουθείτε και την σέβεστε. Κοντάς μας στο Σπίτι με το Mega είναι η Λίτσα Πατέρα» είπε βουρκωμένη η Ρούλα Κορομηλά.

«Είναι τόση η συγκίνησή μου κι η χαρά μου και για όλους τους καλεσμένους σου, αλλά εμείς έχουμε γράψει ιστορία γλυκιά, η οποία μένει στην καρδιά, όσα χρόνια κι αν χωριστούμε κι είμαστε αλλού. Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά. Σε κάποια ταξίδια που κάναμε στην Κρήτη κόντευαν να γκρεμίσουν ένα ξενοδοχείο για να δούμε την Ρούλα. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος, ήταν η αγάπη κι αυτά που της έφερναν, αφοσίωση. Έχουμε ζήσει πολύ όμορφα. Στην Ρούλα οφείλουμε πάρα πολλά, το πρωινό κι όσοι δουλεύουν σε αυτήν την ζώνη το οφείλουν σε εσένα. Έδωσε αγώνα για να επικρατήσει αυτή η ζώνη, που όλοι το αμφισβητούσαν. Εκεί που καθόταν στην εκπομπή, αν νόμιζε ότι δεν πήγαινε καλά, έλεγε φέρτε τα φαγητά σας. Η πρώτη διδάξασα» ανέφερε συγκινημένη η Λίτσα Πατέρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164