Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλης Χατζηγιάννης έκαναν πρεμιέρα στο Σπίτι με το Mega – «Τι είμαστε εμείς για να βλέπουμε το autocue;»

Ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις επέστρεψε το «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου 18/11 με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μάλιστα, στην έναρξη για το νέο κύκλο της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοίμασαν ένα μικρό αυτοσχεδιαστικό σκετς για να υποδεχτούν με παιχνιδιάρικη διάθεση τους τηλεθεατές τους.

Ο Γιάννης Χατζηγιάννης βρισκόταν καθισμένος στο πιάνο και αφού έπαιξε την πρώτη μελωδία, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε κατευθείαν στο πλευρό του.

«Μιχάλη, σήκω τώρα και πάμε για εκπομπή! Σήκω» είπε η Ρούλα Κορομηλά για να αποκριθεί, ελαφρώς έκπληκτος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Τι λες; Τι λες; Πρόβα κάναμε;» είπε ο τραγουδιστής και ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος για τους δυο τους.

Ρούλα Κορομηλά.: Τι πρόβα; Έχει εδώ τους μουσικούς, το πιάνο σου, την κιθάρα σου να κάνεις πρόβα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όχι, Ρούλα μου, τέτοια πρόβα. Πρόβα τηλεοπτική!

Ρούλα Κορομηλά.: Τηλεοπτική; Τι να την κάνεις την πρόβα την τηλεοπτική;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πλατό, κάμερες… Έχουμε 70 κάμερες εδώ, δεν ξέρω που να κοιτάξω.

Ρούλα Κορομηλά.: Το θέμα σου είναι που θα κοιτάξεις;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Autocue! Έχουμε autocue;

Ρούλα Κορομηλά.: Τι είμαστε εμείς, θεατρική παράσταση να έχουμε κείμενα για να βλέπουμε το autocue;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ώπα, θα με βάλεις πρίμα βίστα τώρα!

Ρούλα Κορομηλά: Έτσι ακριβώς. Αυθόρμητα. Έτσι, με την καρδιά σου θα μιλάς στο τηλεοπτικό κοινό. Συγγνώμη, έχεις πρόβλημα που θα κοιτάς; Εγώ σου λέω, Μιχάλη μου, να κοιτάς πάντα μπροστά. Εγώ κοιτάζω πάντα μπροστά».

 

Read More

And More