Ρούλα Κορομηλά: «Ξέρω ότι ήμουν υπεύθυνη της κυρίας Γερμανού… Αυτά, δεν θα πω κάτι άλλο»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα και στο Πρωινό. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τον Δημήτρη Πανόπουλο και αν η ίδια υπήρξε αυστηρή με τους συνεργάτες της.

Η Ρούλα Κορομηλά είπε: «Δεν ξέρω τι είπε η κα Γερμανού. Εγώ ξέρω ότι ήμουν υπεύθυνη της κυρίας Γερμανού στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» που είχα δώσει και τον τίτλο… Αυτά. Δεν λέω κάτι άλλο.

Δεν είμαι σκληρή, με την έννοια ότι δεν είμαι προσβλητική. Άλλο να θέλεις το έργο σου να παράγεται σωστά και όλοι να δουλεύουμε για ένα στόχο και άλλο να προσβάλεις. Δεν έχω προσβάλει με επίθετα, με χαρακτηριστικά ποτέ κανέναν και το λέω δημόσια. Ποτέ»!

Για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega», η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε: «Η συνεργασία με τον κ. Χατζηγιάννη είναι άψογη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν ήρθε να πάρει τον ρόλο κανενός παρουσιαστή, δεν ήρθε να πάρει τον τίτλο είμαι παρουσιαστής. Συμβάλει ουσιαστικά και δίνει κύρος στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά μπορεί να παρεμβαίνει και να μιλάει οποιαδήποτε στιγμή αυτός αισθανθεί την ανάγκη να το κάνει. Δεν ήρθε για να επιδείξει το ταλέντο του ως παρουσιαστή».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More